Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:19 | 12/01/2024

Μέσω επιστολής η οικογένεια του άτυχου 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια στου Ρέντη μετά τη δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα, ευχαριστεί όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της, καθώς επίσης όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, την αστυνομία και την κυβέρνηση.

 

Διαβάστε επίσης

Αναλυτικά η επιστολή:

– Η οικογένεια του ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ Γεωργίου, με την παρούσα επιστολή, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλο τον κόσμο για την ηθική στήριξη και για την πρωτοφανή συμμετοχή του κατά τη διαδικασία της αιμοδοσίας στον τραυματισμό του παιδιού μας.

– Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους και προσωπικό του κυλικείου που μας έδειξαν να καταλάβουμε τι σημαίνει “ανθρωπιά”.

– Ακόμη, ευχαριστούμε όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την ψυχολογική και λοιπή υποστήριξη από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, όπως επίσης και σύσσωμη την Ελληνική Κυβέρνηση που στέκεται στο πλευρό μας στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μας.

– Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τη δεύτερη οικογένεια του Γιώργου που είναι η Υπηρεσία του, η Υ.Α.Τ. Αττικής.

Με τιμή
Οικογένεια Λυγγερίδη

Πηγή:   thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis