Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΙ
10:55 | 16/07/2026

Σε μια ακόμη επιτυχημένη παρέμβαση προχώρησαν οι Συνοριακοί Φύλακες στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τον καίριο ρόλο τους στην ασφάλεια της δομής και την αποτροπή εισαγωγής παράνομων ουσιών.

 

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., προχθες το μεσημέρι (14.07.2026), οι Συνοριακοί Φύλακες που εκτελούσαν υπηρεσία στο κέντρο κράτησης εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 47χρονο αλλοδαπό. Ο συλληφθείς ήταν ο τελικός αποδέκτης ενός δέματος, μέσα στο οποίο είχε κρυφτεί επιμελώς μικροποσότητα συνθετικής κάνναβης («Bonzai»).

Η άμεση αντίδραση και η εμπειρία των Συνοριακών Φυλάκων απέτρεψαν τα ναρκωτικά από το να περάσουν στο εσωτερικό της δομής. Η ουσία κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου.

Πηγή:  posyfy.gr 

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis