Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
100pol
13:15 | 07/02/2024

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.Θ στην ΠΟΑΣΥ

1

Ήρθε στις Υπηρεσίες συμπληρωματική διαταγή, ώστε να γνωστοποιηθούν στις διευθύνσεις στοιχεία προσωπικού που εκτελούν γραμματειακά καθήκοντα προς αντικατάσταση των αρχικώς προταθέντων να αποσπαστούν στη Τροχαία και σε άλλες Υπηρεσίες που χρειάζονται ενίσχυση.

Θα αφήσω ασχολίαστη την κατηγοριοποίηση των συναδέρφων σε μάχιμους ημιμάχιμους κτλ… 

Διάβασα να γράφεται από κάποιον σύγχρονο “Παπαφλέσσα” ο οποίος άφησε τα ιμάτια του και θα βάλει την τελαμώνα,  προτάσσοντας τα στήθη του…. 

Είχε επιλογή;

Όχι, εφόσον διατάχθηκε να πάει εκεί, αλλιώς θα είχε προσφερθεί από την αρχή. Παρόλα αυτά τον χειροκροτούν άλλοι συνάδελφοι. Εδώ να ενημερώσω για να μαθαίνουν και συνάδελφοι που υπηρετούν σε άλλες Διευθύνσεις της ΓΑΔΘ ότι, οι ανακριτικοί κυρίως Αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας έχουμε γίνει γυρολόγοι όλης της πόλης με συνεχείς αποσπάσεις προκειμένου να ενισχύσουμε τις Υπηρεσίες που έχουν έλλειψη σε ανακριτικούς. Δουλειά λοιπόν του συνδικαλισμού είναι να δίνει προτάσεις και λύσεις έτσι ώστε να μην διαταράσσεται η υπηρεσιακή καθημερινότητα των συναδέρφων. 

Ανάμεσα σε μια μισή αλήθεια και ένα ολόκληρο ψέμα, ας προτιμήσουμε καμία φορά και τη σιωπή!!!

Τέλος αν θέλουμε να πανηγυρίζουμε για κομμένες αποσπάσεις ας είναι αυτές που γίνονται παρά τη θέληση των συναδέρφων και όχι γι αυτές που τους αποφέρουν χρήματα. 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis