Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Sentry Handcuffs
21:00 | 10/03/2023

Η Armament Systems and Procedures (ASP) έχει εισαγάγει τις χειροπέδες Sentry—από ανοξείδωτο χάλυβα με προηγμένα χαρακτηριστικά και σε αρκετά οικονομική τιμή.

Οι χειροπέδες Sentry είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό στη διάβρωση ανοξείδωτο χάλυβα. Διαθέτουν επίσης έναν άξονα περιστροφής με ρουλεμάν κυλίνδρου ακριβείας, ενώ δεν υπάρχουν αιχμηρές άκρες και τραχιές επιφάνειες. Όλα αυτά μειώνουν τον κίνδυνο ταλαιπωρίας ή τραυματισμού του συλληφθέντος—κάτι που αποτελεί συνήθη αιτία για καταγγελίες κατά των αστυνομικών τμημάτων.

Διαβάστε επίσης

Οι χειροπέδες Sentry προσφέρουν μια ποικιλία από λειτουργικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των κλειδιών διπλής όψης και των υποδοχών διπλής κλειδαριάς, με αποτέλεσμα να επιταχύνονται τόσο η εφαρμογή όσο και η αφαίρεση τους.

Οι χειροπέδες της αλυσίδας Sentry έρχονται στην αγορά σε τιμή μεταξύ 35 και 50 $ (οι πραγματικές τιμές πώλησης καθορίζονται από τους διανομείς). «Μετά από αρκετές δεκαετίες ανάπτυξης της σειράς Ultra Cuff και σχόλια από αστυνομικούς σε περισσότερες από εκατό χώρες, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα είδος χειροπέδας υψηλής ποιότητας που εκτιμάται ότι μπορεί να αναπτυχθεί μαζικά. Θεωρούμε ότι θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και αποδοτική για τις αστυνομικές αρχές», λέει ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ASP Kevin Parsons.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis