Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:41 | 27/09/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Α.Ε.Φ.

    Επίσκεψη πραγματοποίησαν  στους όρχους της ΔΙ.ΑΣ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  και ΔΙ.ΑΣ. ΠΕΙΡΑΙΑ αντιπροσωπείες των Δ.Σ. της ΠΟΑΕΦ  και του ΣΕΦΕΑΑ, την 12/9 και την 22/9 αντίστοιχα. Αφορμή στάθηκαν καταγγελίες των συναδέλφων υπηρετούντων στη ΔΙ.ΑΣ. για καταστρατήγηση εργασιακών τους δικαιωμάτων και θέματα αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς .
    Παρόντες ήταν οι Τμηματάρχες Αστυνομικός Υποδιευθυντής Καββαδίας Ζαχαρίας,  Αστυνομικός Υποδιευθυντής Στουρνάρας Ιωάννης αντίστοιχα, ενώ κατά την επίσκεψή μας στην ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής παρευρέθη και ο Επιχειρησιακός Διοικητής της ΔΙ.ΑΣ. , Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γαβράς Χρήστος.
    Κατόπιν και της διαλογικής μας συζήτησης επιβεβαιώθηκε και εν τοις πράγμασιν η αφορμή της επίσκεψης και οι καταγγελίες των συναδέλφων μας, καταγγελίες μέρος των οποίων έχουμε προβάλλει σε πρόσφατη ανακοίνωση μας. Πλέον μια Υπηρεσία αιχμής, μόνο κατ’ όνομα, έχει περιέλθει σε εγκατάλειψη αποψίλωση από  προσωπικό και με σημαντικές ελλείψεις  υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Ιδιαίτερη αίσθηση μας προκάλεσε η αγανάκτηση των συναδέλφων που απορρέει από τις “παράλογες” σχεδόν καθημερινές διαταγές του Διοικητή της Άμεσης Δράσης, που δυσχεραίνουν τόσο την υπηρεσιακή όσο και την προσωπική τους ζωή, αποστρέφουν  την ΔΙ.ΑΣ  από τον φυσικό της ρόλο, την πρόληψη και  καταπολέμηση της εγκληματικότητας, ρόλος και αποστολή που ορίζονται ΣΑΦΩΣ από αποφάσεις και διατάξεις .
    Στεκόμαστε αρωγοί των συναδέλφων αφού κάναμε ήδη  γνωστά με τον πιο έντονο τρόπο τα θέματα στην διοίκηση, η οποία τέθηκε προ των ευθυνών της για την έλλειψη προσωπικού αλλά και την εν γένει υπηρεσιακή ζωή των συναδέλφων.
    Στεκόμαστε αρωγοί στα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας καθημερινά, αντιδρώντας σε κάθε παράλογη απόφαση της Διοίκησης στεκόμενοι εμπόδιο στην κατάργηση της αποστολής της ΔΙ.ΑΣ και ουσιαστικά στην κατάργηση την ανάγκης λειτουργίας της. Ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις και επαφές μας με την Ηγεσία σας καλούμε  σε εγρήγορση ώστε  οι διεκδικήσεις μας  να προβληθούν  πλέον με  δυναμικό τρόπο.

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis