Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:23 | 25/04/2024

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr από αστυνομικό - αναγνώστη μας:

κ. Αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ με το ισχύον βαθμολόγιο οι Αξιωματικοί προερχόμενοι από Υπαξιωματικούς της αστυνομίας αφού προαχθούν στον βαθμό του Υ/Β κατέχουν οργανική θέση αξιωματικού και κάθε δικαίωμα η παροχή προερχόμενη εκ του βαθμού τους. 

Διαβάστε επίσης

Οι συνάδελφοι που η Ελληνική Πολιτεία νομοθέτησε την προαγωγή τους από τους βαθμούς των Υπαξιωματικών σε Αξιωματικούς δεν προήχθησαν με κάποιο αστερίσκο . 

Σήμερα όμως τυγχάνουν ενός άτυπου ρατσισμού -  διάκρισης. Αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα όπως τον πρόσφατο νόμο για τα καθήκοντα τών Α/Β , το μπλοκάρισμα της επετηρίδας τους κ.α.

Γνωρίζετε ότι από τον νόμο δικαιούνται και πρέπει να τυγχάνουν ισότιμης μεταχείρισης μεταξύ των ομοιόβαθμων τους σε όλα τα επίπεδα (ευκαιρίες ανέλιξης, εκτέλεση καθηκόντων , μετάλλια, διαμνημονευσεις, ξίφη κλπ). Όμως για παράδειγμα σήμερα με μια διαταγή του ΑΕΑ οι αξιωματικοί αυτοί δεν χορηγούνται ούτε τα απαιτούμενα δημόσια είδη.

Άλλωστε  υπό την ηγεσία έχετε το σύνολο των Αξιωματικών και στελεχών του σώματος και οφείλεται να είστε ο θεματοφύλακας της ίσης μεταχείρισης τους. 

Κατανοείτε δε ως αξιωματικός και εσείς την αξία της αναγνώρισης ενός Αξιωματικού από το σώμα που Υπηρετεί.

Όπως επίσης είναι εύκολο να καταλάβετε ότι όταν για οποιαδήποτε λόγο απαξιώνεται ένας βαθμός αφορά το σύνολο των Αξιωματικών που τον φέρουν.

Στις Ενοπλες Δυνάμεις οι Αρχηγοί φροντίζουν για την απόδοση τιμών ακόμα και στους ε.α. προαγωμενους Αξιωματικόυς .!

Έχοντας πίστη στην διοίκηση σας παρακαλούμε επαναφέρετε την κανονικότητα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis