Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:09 | 06/03/2024

Αλλα 4 ονόματα ανακοινώθηκαν προχθες για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά οι διεργασίας για "λαμπερά" πρόσωπα που μπορούν να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο σε αυτές τις χαλαρές εκλογές που προσφέρονται για ψήφο διαμαρτυρίας συνεχίζονται.

Ετσι όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ του ο πολιτικός συντάκτης του Capital Δημήτρης Γκάτσιος, μετά τις προχθεσινές ανακοινώσεις ακούγονται για υποψήφιοι ευρωβουλευτές και ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, ο παραολυμπιονίκης και αστυνομικός Αντώνης Τσαπατάκης καθώς και ο συνδικαλιστής αστυνομικός Γιώργος Καλλιακμάνης.

Διαβάστε επίσης

Σημειώνεται ότι προχθες ανακοινώθηκαν ακόμα οι υποψηφιότητες του Μιχάλη Αγγελόπουλου, προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ, του Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, Προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, της Βούλας Πατουλίδου, ολυμπιονίκη και αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και του Σωτήρης Σέρμπου, αναπληρωτή καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, που θήτευσε για ένα διάστημα και σύμβουλος του Νίκου Ανδρουλάκη.

Όπως επισημαίνουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, τον τελευταίο λόγο για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας θα τον έχει ο πρωθυπουργός, με την επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση των υποψηφίων να τοποθετείται χρονικά μετά το ορόσημο του γαλάζιου συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 5 μέχρι και τις 7 Απριλίου.

Ήδη, πάντως, προεκλογικές περιοδείες έχουν ξεκινήσει ο Δημήτρης Τσιόδρας, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Πύρρος Δήμας, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο Γιώργος Αυτιάς- που μένει να ανακοινωθεί- καθώς επίσης φυσικά και οι νυν ευρωβουελευτές.

Πηγή:  thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis