Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
νικολοπουλος
17:23 | 06/06/2024

Αιφνιδιαστική επίσκεψη πραγματοποιεί από το πρωί στην Αιτωλοακαρνανία ο Ηλειος βουλευτής και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης

Ο υφυπουργός βρέθηκε αρχικά στο Αγρίνιο και στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, όπου και ξεναγήθηκε στους χώρους των υπηρεσιών και συνομίλησε με το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό.

«Εξέφρασα την ικανοποίησή μου στα στελέχη για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Αυτό που έχουμε σαν κεντρικό στόχο είναι να ενισχύσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Είχαμε μία σύσκεψη που ακούσαμε όλους τους προβληματισμούς. Σε ένα νομό μεγάλο και με πολλές απαιτήσεις η Αστυνομία κάνει ότι είναι δυνατόν και μέχρι τώρα έχει σημειώσει και αρκετά μεγάλες επιτυχίες», ανέφερε ο κ. Νικολακόπουλος.

 

Συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θαν. Μαυρομμάτη, τον βουλευτή Θαν. Παπαθανάση και τον Βασίλη Φεύγα, κεντρικό στέλεχος της ΝΔ (Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος).

 
 

«Στη συνάντηση με τον υφυπουργό είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε κυρίως για τα ζητήματα πολιτικής προστασίας και έντασης των προληπτικών περιπολιών ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, αλλά και για την ενεργό συμπαράσταση της ΠΔΕ στα Σώματα Ασφαλείας στο πλαίσιο της οικονομικών δυνατοτήτων της», σημείωσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Εικόνα
νικολοπουλος

Ο κ. Νικολακόπουλος θα βρεθεί στη συνέχεια στο δημαρχείο του Αγρινίου και το πρόγραμμα του ακολούθως περιλαμβάνει επισκέψεις σε Μεσολόγγι (μεταξύ άλλων και στο κτίριο που θα μεταστεγαστεί η Διεύθυνση Αιτωλίας) και Βόνιτσα.

Πηγή:   agriniopress.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis