Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:19 | 17/05/2023

Μετά από 35 χρόνια στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, ο Τομ Φορντ πούλησε τo brand που φέρει το όνομά του του στον όμιλο Estée Lauder Companies έναντι 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σε νέα συνέντευξη στo Air Mail, ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας και σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι δεν κοιτάζει πίσω. Αντίθετα, έχει στραμμένο το βλέμμα του στα γυρίσματα μίας σκοτεινής κωμωδίας μετά από αναγκαία περίοδο ανάπαυσης.

Διαβάστε επίσης

«Αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να πάρω έναν ύπνο» είπε. «Ο πατέρας μου πέθανε κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID και ο Ρίτσαρντ (Μπάκλεϊ, σύζυγος και σύντροφος του Φορντ επί 35 χρόνια) έφυγε από τη ζωή. Ο πρώτος μου σύντροφος, Ίαν Φάλκονερ, πέθανε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Πούλησα την εταιρεία μου. Μετακόμισα. Χρειάζομαι μερικούς μήνες για να επεξεργαστώ όλα όσα έχουν συμβεί και μετά να αρχίσω να γράφω» διευκρίνισε.

Ο Τομ Φορντ εξήγησε γιατί επέλεξε η επόμενη ταινία του να είναι σκοτεινή κωμωδία. «Έτσι είναι η ζωή. Είναι μια σκοτεινή, σκοτεινή κωμωδία. Η ζωή είναι τόσο πολύς πόνος, αλλά και τόσο παράδοξη. Νομίζω ότι αν δεν τη προσεγγίσεις με μια συγκεκριμένη κωμική άποψη, μπορεί να σε σκοτώσει, η ζωή».

Ο Τομ Φορντ έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες A Single Man και Nocturnal Animals, που κυκλοφόρησαν το 2009 και το 2016, αντίστοιχα. Τα δύο αυτά κινηματογραφικά έργα, όπως ανέφερε, ήταν «ό,τι πιο διασκεδαστικό έκανε ποτέ στη ζωή του».

«Ήθελα να κάνω μια δεύτερη καριέρα» πρόσθεσε. «Όταν οι τραπεζίτες έφτιαχναν τις παρουσιάσεις, μίλησαν για μένα. Είπα "όχι". Προσποιηθείτε ότι είμαι νεκρός και ας προωθήσουμε το brand τόσο δυνατά ώστε να υπάρχει χωρίς εμένα» ανέφερε.

Ενώ ο Τομ Φορντ προχωρά προς το Χόλιγουντ, την επιχείρησή του, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων θα αναλάβουν ο νεοδιορισμένος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Γκιγιόμ Ζεζέλ και ο διευθυντής δημιουργικού του brand Tom Ford, Πίτερ Χόκινς. Ο Φορντ είναι πεπεισμένος ότι και οι δύο θα μπορέσουν να συνεχίσουν να χτίζουν την κληρονομιά της μάρκας του.

Όσον αφορά το επόμενο εγχείρημά του η σκοτεινή κωμωδία του βρίσκεται ακόμη στα αρχικά της στάδια ανάπτυξης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis