Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ_intime
19:25 | 07/03/2024

Ανάρτηση του Αντιπροέδρου της Ένωσης Αθηνών κ. Τάκη Κυριακάκου:

"Ένα ακόμη δύσκολο περιστατικό έφεραν εις πέρας αστυνομικοί της ΑΔ σήμερα μεσημβρινές ώρες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Η άριστη συνεργασία δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικού της Α υποδιεύθυνσης περιπολικών κατάφεραν ύστερα από καταδίωξη να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν επικίνδυνο αλλοδαπό κακοποιό Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είχε αρνηθεί τον έλεγχο με το όχημα του σε σήμα των συναδέλφων μας της ομάδος ΔΙΑΣ.Στην κατοχή του εντός του οχήματος που επέβαινε ανευρέθη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα περίπου 16 κιλά ινδικής κάναβης.

Διαβάστε επίσης

Οι αστυνομικοί της ΑΔ καταθέτουν καθημερινά διαπιστευτήρια και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που κάνουν ώστε οι πολίτες να αισθάνονται και να είναι ασφαλής. Απ την πλευρά της η πολιτεία έχει την υποχρέωση να τους παράσχει κάθε βοήθεια,υλική και ηθική προκειμένου να φέρουν εις πέρας με επιτυχία την δύσκολη αποστολή που έχουν.

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη κ Χρυσοχοΐδης Μιχάλης στο πρόσφατο γενικό συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ που έλαβε χώρα στην καθιερωμένη κοπή πίτας στο ξενοδοχείο Intercontinental ,αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά κατά την ομιλία του στην υπηρεσία μας, το 100 ,και στην προσπάθεια αναβάθμισης της σε επίπεδο υλικοτεχνικού εξοπλισμού ώστε η Άμεση Δράση να αλλάξει κυριολεκτικά επίπεδο.

Είναι ξεκάθαρο πως τόσο η πολιτική όσο και η φυσική ηγεσία δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην λειτουργία και τον ρόλο της υπηρεσίας μας για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Εμείς ως συνδικάτο έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών πρώτης γραμμής ,όπως είναι η ΑΔ ώστε να αρθεί το αίσθημα αδικίας που διακατέχει το προσωπικό που στελεχώνει την ΑΔ, αλλά παράλληλα να λειτουργήσει και ως κίνητρο ώστε να γίνει πιο ελκυστική προκειμένου να υπηρετήσουν περισσότεροι αστυνομικοί. Αναμένουμε απ τον κ υπουργό να πράξει το αυτονόητο.

Απ την πρώτη στιγμή που έλαβε χώρα το περιστατικό αντιπροσωπεία της ΕΑΣΥΑ από εκλεγμένο αντιπροσώπο και μέλος του ΔΣ, βρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων με τον νομικό σύμβουλο της Ένωσης, κ Σκαμπαρδώνη ."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis