Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 15/11/2021

Ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.:

Η Ομοσπονδία συγχαίρει όλες και όλους τους Αστυνομικούς, που συμμετείχαν, σήμερα και χθες, στο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Στον αγώνα αυτό που υπενθυμίζει σε όλους μας το αρχαίο κλέος των Ελλήνων και ταυτόχρονα προάγει τον υγιή αθλητισμό, έτρεξαν 250 γυναίκες και άντρες όλων των βαθμών της ιεραρχίας του Σώματος με προεξάρχοντα τον Ταξίαρχο κ. Φώτη ΝΤΟΥΪΤΣΗ, ο οποίος έδωσε πρώτος το παράδειγμα.

Ειδικότερα, συγχαίρουμε τον Παναγιώτη ΜΠΟΥΡΙΚΑ της Α531 ΔΙΑΤ που κατετάγη 2ος και τον Αρχιφύλακα Χριστόφορο ΜΕΡΟΥΣΗ που κατετάγη 4ος, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Η 2η θέση του Παναγιώτη ΜΠΟΥΡΙΚΑ αναδεικνύει και το μεγάλο ψυχικό και σωματικό απόθεμα των ανδρών της ΔΑΕΑ. 

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος που υποστήριξε υλικοτεχνικά τους συμμετέχοντες.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλες και όλες τους συναδέλφους τροχαίας, τάξης και ασφαλείας, οι οποίοι ήταν στα μέτρα και διασφάλισαν την ασφαλή διεξαγωγή μιας παγκοσμίου εμβέλειάς αθλητικής διοργάνωσης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και εγγυάται την τάξη και την ασφάλεια στην επικράτεια.

2021 03 poaxia no ypografes

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis