Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:59 | 09/04/2024

Όταν το Netflix ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός Ρούφους Σιούελ θα υποδυόταν τον πρίγκιπα Άντριου στην ταινία «Scoop» για τη διαβόητη συνέντευξη του μέλους της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου στο Newsnight το 2019, οι επικρίσεις ήταν άμεσες και ισχυρές.

«Ο Ρούφους Σιούελ δεν μπορεί να υποδυθεί τον πρίγκιπα Άντριου. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί» έγραψε χρήστης σε σχόλιό του στο Twitter αφού ανακοινώθηκε το καστ της ταινίας.

Διαβάστε επίσης

«Ο Σιούελ δεν είναι προφανής επιλογή για τον Άντριου» έγραψε ένας άλλος. «Σκέφτηκα ότι δεν θα ζούσα ποτέ για να δω τόσο κακή, άστοχη επιλογή όσο του Ντόμινικ Γουέστ για τον ρόλο του Καρόλου στο #theCrown. Έκανα λάθος, ο Ρούφους Σιούελ υποδύεται τον #PrinceAndrew» επισημαίνεται σε άλλο σχόλιο.

«Αυτό με έκανε πραγματικά να λάμψω» ανέφερε ο Άγγλος ηθοποιός. «Όταν οι άνθρωποι έλεγαν ότι δεν ταίριαζα για τον ρόλο σκέφτηκα, "λοιπόν, δεν θα απογοητεύσω τώρα. Μόνο ελευθερία"» πρόσθεσε.

Ο ρόλος του δούκα του Γιορκ, είπε «ήταν μια ευκαιρία να κάνω κάτι που ένιωθα ότι μπορούσα να κάνω και δεν είχα την ευκαιρία να κάνω πολύ συχνά».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis