Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:19 | 16/04/2025

Το γραφείο της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασίας Στιβακτή, επισκέφθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής, Ανδρέας Κυρίτσης.

Μία γόνιμη συνάντηση όπου, εκτός από την ανταλλαγή ευχών εν όψει του Πάσχα, δόθηκε η ευκαιρία για συζήτηση θεμάτων που αφορούν την ανάγκη αύξησης της αστυνόμευσης στον Δήμο Αμφίκλειας  - Ελάτειας, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω τόσο το δύσκολο έργο του Α.Τ., όσο και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Διαβάστε επίσης

Η αποτελεσματική αντιμετώπιση των ζητημάτων ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας , αποτελεί επιθυμία αλλά και δέσμευση του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδας, ο οποίος εστίασε ιδιαίτερα στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Πηγή:  lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis