Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Γερακαράος_policenet.png
17:12 | 11/11/2023

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόρης Γερακαράκος αναφέρθηκε στα όσα δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη για χορήγηση επιπλέον επιδόματος σε αστυνομικούς (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο του Policenet.gr).

 

Διαβάστε επίσης

Ο κ. Γερακαράκος δήλωσε τα εξής:

·Με ιδιαίτερη προσοχή ακούσαμε σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό τη δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου ότι έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις για τη χορήγηση επιπλέον αμοιβής στους αστυνομικούς που απασχολούνται στα γήπεδα.

Χαιρόμαστε διότι οι βασικές προτάσεις που καταθέσαμε, μετά από την πίεση που ασκήσαμε και την επιμονή που επιδείξαμε στο πλαίσιο της διαβούλευσης με τους αρμοδίους, εισακούστηκαν και παίρνουν σάρκα και οστά.

Ωστόσο μένουν προς ρύθμιση και άλλα σημαντικά ζητήματα ώστε οι συνάδελφοί μας να μην μετατραπούν σε υπαλλήλους των επιχειρηματιών, ούτε να είναι έωλοι στις αποφάσεις της διοίκησης. Και κυρίως να απαντηθούν εύλογα ερωτήματα, όπως: Ποιος θα επιβαρύνεται για την αμοιβή που θα χορηγείται, το Υπουργείο Οικονομικών ή οι ΠΑΕ-ΚΑΕ;

Και θα αφορά όλους όσοι θα συμμετέχουν σε μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας έξωθεν των αγωνιστικών χώρων ή θα επαναληφθεί η διαδικασία του πλαφόν όπως γίνεται με τα «νυχτερινά»;

Αναλυτική ανακοίνωση για όλα αυτά θα εκδοθεί από την ΠΟΑΣΥ μας τη Δευτέρα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis