Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
sklabos
20:28 | 23/06/2023

Στην αλλαγή των μελών της Επιστασίας της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους παρέστη ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Δημ. Σκλάβος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της νεοσύστατης Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αγίου Όρους Αστυνόμο Α΄ Μαστοροστέργιο Χρήστο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου στις Καρυές Αγίου Όρους.

Διαβάστε επίσης

Τα καθήκοντα του Πρωτοστάτη ανέλαβε για τον επόμενο χρόνο ο πατήρ Στέφανος της Μονής Χιλανδαρίου, από τον απερχόμενο π. Χριστόφορο της Μονής Ιβήρων.

Υπενθυμίζεται ότι με τις διατάξεις του Π.Δ/τος 22/2022 (Α΄ 62) ιδρύθηκε η Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αγίου Όρους, ως περιφερειακή Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, απευθείας υπαγόμενη στο Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία εποπτεύεται από το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αγίου Όρους υπάγεται διοικητικά το Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Όρους και το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Όρους και οι υπαγόμενοι σε αυτό Αστυνομικοί Σταθμοί Χιλανδαρίου, Βατοπεδίου, Μεγίστης Λαύρας, Ζωγράφου, Αγίου Παντελεήμονος, Φραγκοκάστρου, Καραουλίου, Δάφνης και Αγίας Άννης.

Πηγή: politismika.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis