Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:00 | 02/05/2023

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου πραγματοποίησε επίσκεψη ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Φ. Λαμπρινός. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, συνάντησε καταρχάς τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, Ταξίαρχο Ν. Σπυριδάκη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα κυριότερα, τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της Υπηρεσίας καθώς και για ζητήματα αντιμετώπισης της παραβατικότητας. Ο Ταξίαρχος τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία επιτελεί το καθήκον της και προσπαθεί πάντοτε, στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, να εκπληρώνει την αποστολή της.  

Ο Φ. Λαμπρινός, αναφέρθηκε στο ζήτημα της βίας, επισημαίνοντας ότι αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα του τόπου μας, υπογραμμίζοντας ότι αντιμετώπισή του πρέπει βρίσκεται διαρκώς σε πρώτη προτεραιότητα. Υποστήριξε επίσης, ότι, καθοριστικό ρόλο – μεταξύ άλλων – στην αντιμετώπισή του σοβαρότατου αυτού προβλήματος, μπορεί να διαδραματίσει η Ελληνική Αστυνομία, μέσω της λειτουργίας των Υπηρεσιών Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας. 

Διαβάστε επίσης

Κατόπιν, ο Φ. Λαμπρινός, συναντήθηκε με το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο, κ. Ν. Καλομοίρη, τον Αντιπρόεδρο, κ. Κ. Ανθουλάκη και τα μέλη, κ. Γ. Πικράκη, κ. Γ. Σκουλά και κ. Μ. Λαγουδάκη. Το Προεδρείο, μίλησε στο Φ. Λαμπρινό για τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι σε καθημερινή βάση στο πλαίσιο της προστασίας των πολιτών και της εξασφάλισης της ευταξίας και της ευνομίας στο Ηράκλειο. 

Από την πλευρά του, ο Φ.Λαμπρινός, υποστήριξε πως, η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να υποστηρίζεται πλήρως σε όλα τα επίπεδα: από αυτό της στελέχωσης των υπηρεσιών της μέχρι αυτό της παροχής στήριξης κάθε είδους στους εργαζόμενούς της, προκειμένου να μπορούν να φέρνουν εις πέρας και αποτελεσματικά, το δύσκολο έργο τους. 

Φραγκίσκος Λαμπρινός Αστυνομία υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηράκλειο Εκλογές 2023

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis