Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Α
11:19 | 23/06/2023

Την αποφυλάκισή του επονομαζόμενου Κρητικού «Εσκομπάρ» με όρους, για λόγους υγείας, τέσσερις μήνες μετά την εκ νέου σύλληψή του, αποφάσισε η αρμόδια ανακρίτρια, μετά από αίτημα της υπεράσπισης του 49χρονου, που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις διωκτικές αρχές.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο συνελήφθη εκ νέου, μαζί με τον 22χρονο γιο του και μια 40χρονη φίλη του, με την κατηγορία ότι είχαν επιχειρήσει να εισαγάγουν μέσω μεταφορικής εταιρείας, κρυμμένα σε φούρνο μικροκυμάτων, ναρκωτικά. Και οι τρεις τότε είχαν κριθεί προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης

Με διάταξη της ανακρίτριας ο 49χρονος βρίσκεται ξανά εκτός φυλακής, καθώς η προσωρινή κράτησή του μετατρέπεται σε περιοριστικούς όρους για λόγους υγείας και συγκεκριμένα με την απαγόρευση της εξόδου του από τη χώρα και την υποχρέωση της εμφάνισής του μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Είναι η δεύτερη φορά που ο 49χρονος αποφυλακίζεται για λόγους υγείας. Τον Δεκέμβριο του 2020 είχε ξαναβγεί από τη φυλακή, όπου εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης, επικαλούμενος ξανά σοβαρούς λόγους υγείας.

Νεκταρία Μανουσουδάκη

Πηγή:  ertnews.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis