Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Άρης Ανδρικόπουλος
21:05 | 16/05/2023

Η τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου ξεκίνησε με επισκέψεις σε υπηρεσίες της Αιγιάλειας, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στον τομέα της υγείας αλλά και σε δύο μονάδες που δίνουν πνοή στην οικονομία της περιοχής.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Αθανάσιο Γεωργάκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ενημερώθηκε διεξοδικά για την λειτουργία της δομής, τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που θα πρέπει να βρεθούν στο επίκεντρο από τη νέα κυβέρνηση.
Ακολούθως, μετέβη στο εργοστάσιο της ΕΒΟ Αιγίου όπου συνάντησε τον Διευθυντή και εργαζόμενους, εξέφρασε δε τη βούλησή του να στηρίξει την συνέχιση της λειτουργίας του διατηρώντας τις θέσεις εργασίας που είναι τόσο ουσιαστικές για την περιοχή, καθώς επίσης την περαιτέρω ανάπτυξή του.
Μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον που επέδειξε για τους σταφιδοπαραγωγούς της Αιγιάλειας καθώς άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους δια στόματος του προέδρου της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμού Θανάση Σωτηρόπουλου, ο οποίος διεμήνυσε πως οι παραγωγοί ζητούν από την πολιτεία ουσιαστική στήριξη για να συνεχίσουν να παράγουν ένα προϊόν που αποτελεί διαχρονικά τον «μαύρο χρυσό». Ο κ. Ανδρικόπουλος από την πλευρά του διαβεβαίωσε τον κ. Σωτηρόπουλο πως θα υπερασπιστεί τα δίκαια δικαιώματά τους τονίζοντας πως η Παναιγιάλεια Ένωση αποτελεί πρότυπο συνεταιριστικής προσπάθειας και θα πρέπει να υποστηριχθεί .

Διαβάστε επίσης

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του ήταν η Ακράτα. Αρχικά, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου συνάντησε τους ένστολους αξιωματικούς και αστυνομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια του πολίτη και στη συνέχεια μετέβη στο Κέντρο Υγείας Ακράτας όπου συνομίλησε με εκπροσώπους της Διοίκησης και εργαζόμενους.

«Η ασφάλεια του πολίτη και η δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους αποτελούν προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και την κυβέρνηση που θα προκύψει στις 21 Μαΐου, για να οικοδομήσουμε ξανά μια κοινωνία με προοδευτικό πρόσημο», τόνισε ο κ. Ανδρικόπουλος.

Πηγή:  gnomip.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis