Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11
17:18 | 24/02/2023

Οι κίνδυνοι της  σημερινής εποχής είναι αρκετοί. Η  άρτια ενημέρωση όλων των πολιτών γύρω από νευραλγικά ζητήματα που σχετίζονται με τους ανωτέρω κινδύνους, αποτελεί προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία, με αποτέλεσμα καθημερινά να πραγματοποιούνται ενημερώσεις πολιτών από ικανότατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ..

Αυτή τη φορά ο λόγος για τον Αστυνόμο Β΄ Παναγιώτη Μεταξά και τον Ανθυπαστυνόμο Ιωάννη Παπαδάκη που στις 16 Φεβρουαρίου πραγματοποίησαν ενημερωτική παρουσίαση στο ΕΠΑΛ. Πάρου για θέματα που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Διαβάστε επίσης

Όπως πληροφορείται το Policenet.gr , τα δύο έμπειρα στελέχη του Α.Τ. Πάρου "έκλεψαν" τις εντυπώσεις, πραγματοποιώντας μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία. Ενδεικτική είναι και η παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή που εστάλη από τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ. Πάρου προς το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου.

Υπενθυμίζεται επίσης, πως ανάλογη ενημέρωση είχε πραγματοποιηθεί και στα τέλη του Ιανουαρίου στο ΓΕ.Λ. Πάρου (δείτε περισσότερα εδώ), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr το επόμενο διάστημα πρόκειται να προστεθούν και παρουσιάσεις για την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα ναρκωτικών ουσιών.

Εικόνα
ευχαριστηρια

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis