Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:10 | 13/09/2022

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος, είχε συνάντηση σήμερα με τη χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε τη χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου για όλα τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. 

Διαβάστε επίσης

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι να εξιχνιαστεί η δολοφονία.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κατά τη σημερινή επαφή των δύο πλευρών ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε ότι

«καμία διερεύνηση υπόθεσης δολοφονίας δε σταματά εάν δεν εξιχνιαστεί πλήρως, δεν εντοπιστούν οι υπαίτιοι και αποδοθούν στη Δικαιοσύνη».

«Κάθε απώλεια ζωής είναι μία τραγωδία. Ένας πόνος ψυχής και μια αγιάτρευτη πληγή για πολλές οικογένειες, αλλά και για την ίδια την κοινωνία. Η έρευνα σε όλες -ανεξαιρέτως- τις υποθέσεις θα φθάσει μέχρι τέλους. Μέχρι να φωτιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια, μέχρι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, μέχρι να βρεθούν οι δράστες» συμπλήρωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου, «όσος καιρός και να περάσει. Είναι ζήτημα ήθους, είναι ζήτημα συνείδησης, είναι ζήτημα πολιτισμού, είναι ζήτημα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, είναι ζήτημα Δικαιοσύνης».

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis