Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 10/03/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής:

Τα συγκλονιστικά γεγονότα των δύο τελευταίων ημερών ήταν η "κορύφωση" ενός ακόμη δράματος, με φόντο τους εργαζόμενους στην ΕΛ.ΑΣ. Έχουμε επισημάνει παντοιοτοτρόπως και κατ' επανάληψη, ότι οι ασαφείς, αβέβαιες και άγνωστες εντολές και διατάξεις τελολογικά δημιουργούν τεράστια δυσεπίλυτα προβλήματα.

Τα προβλήματα αυτά φαντάζουν σήμερα ακόμη μεγαλύτερα γιατί τεχνηέντως επιχειρήθηκε από κάποιους διαίρεση των αστυνομικών σε υποκατηγορίες.

Τούτες τις δύσκολες στιγμές το Δ.Σ της Ένωσης εκφράζει τη συγκίνηση και την αμέριστη υποστήριξή του στο συνάδελφο της "Δράσης", που δίνει το δικό του αγώνα. Εκφράζει τη βαθιά του λύπη στους οικείους του και εκφράζοντας τα χιλιάδες μέλη του, τον θεωρεί σ ύ μ β ο λ ο ενάντια στη βία απ' όπου και αν προέρχεται.
 
Η θέση αυτή του Δ.Σ είναι χωρίς περιστροφές, κάνει δε έκκληση προς όλα τα πολιτικά κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς να γίνει αλλαγή σελίδας και πλεύσης στη πολιτική τους δράση όσον αφορά τις θέσεις τους για τη βία.
 
Όλοι μας γίναμε σοφότεροι αυτές τις ημέρες. Οι αστυνομικοί ήταν και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.
 
Το απέδειξε χθες, για ακόμη μια φορά η αυτοθυσία του συναδέλφου, όλοι μας δε οφείλουμε να πορευτούμε ενωμένοι με σοφία και περίσκεψη.
 
Οι καιροί δεν είναι εύκολοι, δεν είναι μενετοί και τα πισωγυρίσματα θα είναι ευθύνη όλων μας.!!!
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis