Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:07 | 06/06/2020

"Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου" διαμηνύει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Το ζήτημα "μονοπώλησε" την κλειστή σύσκεψη με την τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. - Στέλνονται drones στην περιοχή

Ρεπορτάζ Ευαγγελία Καρεκλάκη

"Θα κάνετε τη δουλειά σας χωρίς φόβο και χωρίς διακρίσεις" διεμήνυσε - σύμφωνα με τις πληροφορίες - ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη, με αφορμή τα όσα εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Μυλοπόταμου και για τα οποία εμφανιζεται σφόδρα ενοχλημένος. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι το θέμα μονοπώλησε την κλειστή σύσκεψη με τους διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών, και  ο Υπουργός εμφανίστηκε κατηγορηματικός δηλώνοντας χαρακτηριστικά "Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου". 

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ανακοίνωσε πως θα επισκεφθεί εκ νέου την Κρήτη, μαζί με τον Αρχηγό Μιχάλη Καραμαλάκη, αποκλειστικά και μόνο για να βρεθεί  στον Μυλοπόταμο. 

Όπως είπε, οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή θα διπλασσιαστούν, γνωστοποιώντας πως θα υπάρξει ενιαία έδρα για το Αστυνομικό Τμήμα και το ΤΑΕ Μυλοποτάμου, προκειμένου να ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία εκεί.  Ανακοινώθηκε επίσης ότι θα σταλούν στις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής drones για επιτήρηση από μεγάλο ύψος, στο πλαίσιο των προσπαθειών εντοπισμού φυτειών ινδικής κάνναβης. 

 

Το θέμα, όπως προαναφέραμε, αποτέλεσε το αποκλειστικό θέμα συζήτησης, καθώς σε αυτό αναφέρθηκαν αξιωματικοί και διοικητές και από άλλες περιοχές του νησιού, στηλιτεύοντας την κατάσταση που έχει "ξεφύγει" και υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι΄ αυτό, φέρει το γεγονός πως δίνονται ανεξέλεγκτα επιδοτήσεις και μάλιστα ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ. ξύ άλλων, πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι΄ αυτό, φέρει το γεγονός πως δίνονται ανεξέλεγκτα επιδοτήσεις και μάλιστα ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ.

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis