Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:54 | 22/03/2016

Το που ακριβώς το πάνε οι Τούρκοι στο Αιγαίο κανείς δεν ξέρει …Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά της Πολεμικής Αεροπορίας δίνουν τον αγώνα τους προστατεύοντας  αυτό που μας έχει απομείνει ακόμη!

Κατά τα άλλα Τούρκικα μαχητικά F4 και  F-16 εισέβαλαν στο FIR Αθηνών και κύκλωσαν το νησί της Χίου …Η Άμεση Αντίδραση των ελληνικών Μαχητικών που είχαν απογειωθεί από την Λήμνο και περιπολούσαν κυνήγησαν τα Τούρκικα που εγκατέλειψαν άρον άρον την περιοχή !

Το ζεύγος των Τούρκων Βετεράνων Χειριστών με Οπλισμένα F-16 αντέδρασαν και επακολούθησε εμπλοκή μετά Ελληνικά στα Νότια της νήσου με τους  Τσαμπουκάδες της Λήμνου να παίρνουν την ρεβάνς  …Περίπου στην 11:20  το πρωί !NATO_ships-710x357

Η όλη αερομαχία καταγράφηκε απο τα  Radar της Νατοϊκής  Ναυτικής Δύναμης του Περιπολεί στα νησιά του Αρχιπελάγους χωρίς να ιδρώνει το αυτί των Τούρκων που γράφουν όλες τις συμφωνίες στα «παπάρια τους «!

Αν δεν το καταλάβουμε οτι οι Τούρκοι καταλαβαίνουν μόνο μια γλώσσα το καλοκαίρι που έρχεται θα ζήσουμε απίστευτα γεγονότα !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 22α ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :   2 (6 α/φ & 2 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :   1 CN-235
 
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    9
 
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :    2

 

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :      3

 

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :      2
 
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :     1

 

ΠΕΡΙΟΧΗ               :     ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

 

 

http://veteranos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis