Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Nissan Townstar Combi
21:44 | 10/05/2023

Η Nissan ανακοίνωσε την έναρξη των παραγγελιών για το αμιγώς ηλεκτρικό Townstar Combi, την επιβατική έκδοση του Townstar που είναι τώρα διαθέσιμο για επαγγελματίες αλλά και οικογένειες.

Το νέο μοντέλο υπόσχεται ένα εντελώς νέο επίπεδο χρησιμότητας και πρακτικότητας. Σχεδιασμένο για επιχειρήσεις που μεταφέρουν προσωπικό, για τουριστική εκμετάλλευση αλλά και για οικογενειακές περιπέτειες, η πενταθέσια έκδοση του Townstar EV Combi συνδυάζει τους άπλετους χώρους με την ικανότητα ρυμούλκησης των 1.500 κιλών.

Διαβάστε επίσης

Προσφέροντας υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητας και τις τελευταίες τεχνολογίες της Nissan, το επιβατικό μοντέλο διαθέτει δύο σειρές καθισμάτων, εκτεταμένο χώρο αποσκευών έως 2.500 λίτρα και συνολική αυτονομία έως και 285 χιλιόμετρα. Η δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί επίσης να μετακινηθεί προς τα εμπρός και προς τα πίσω, προκειμένου ο χώρος των αποσκευών να προσαρμοστεί στις εκάστοτε απαιτήσεις των χρηστών του.

Ένας ηλεκτροκινητήρας 90 kW (122 ίπποι) τροφοδοτεί το Townstar EV Combi, αντλώντας ενέργεια από την μπαταρία 45 kWh. Αυτή η μπαταρία μπορεί να δεχθεί φόρτιση εναλλασσόμενου ρεύματος (11kW και 22kW) και χρειάζεται 90 λεπτά για να φορτιστεί από το 15 έως το 80%. Η μπαταρία δέχεται επίσης ταχεία φόρτιση DC (80kW), η οποία χρειάζεται μόλις 37 λεπτά για να φορτίσει την ίδια ποσότητα και είναι η ιδανική μέθοδος για όσους χρειάζονται μια μπαταρία φορτισμένη σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο. Η έκδοση με τον φορτιστή των 22 kW διαθέτει επίσης αντλία θερμότητας, η οποία προσφέρει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο θέρμανσης της καμπίνας, καθώς και σύστημα ψύξης μπαταρίας για βελτιστοποίηση της αντοχής της.

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis