Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΣΥΛΛΗΨΗ
22:27 | 13/04/2024

Ντελιβερας πήγε παραγγελία καφέ στο Τμήμα Τροχαίας Ρόδου και συνελήφθη απο τους Δικυκλιστές της Τροχαίας Ρόδου για Ναρκωτικά..!

Ενας αλλοδαπός ντελιβεράς δεν στάθηκε τόσο τυχερός καθώς οι αστυνομικοί- δικυκλιστές της τροχαίας Ρόδου σε σωματική έρευνα που του έκαναν βρήκαν επάνω του ναρκωτικά.

Διαβάστε επίσης

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 19.30 ώρα ένας αλλοδαπός υπάλληλος που δούλευε ως ντελίβερι σε κεντρική καφετέρια της Ρόδου, έφερε μια παραγγελία στο Τμήμα της Τροχαίας Ρόδου.

Αφού παρέδωσε τον καφέ στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας, αποχώρησε με την μοτοσυκλέτα τύπου παπί χωρίς να φοράει το κράνος του. Την στιγμή που έφευγε έγινε αντιληπτός από τους δικυκλιστές της Τροχαίας Ρόδου , οι οποίοι την προηγούμενη ημέρα του είχαν κάνει σύσταση να φοράει το κράνος του κατά την οδήγηση. Στον τροχονομικό έλεγχο που του έγινε δεν έφερε μαζί το δίπλωμα οδήγησης του καθώς και κανένα αποδεικτικό έγγραφο που να βεβαιώνει την ταυτότητα του.

Το αποτέλεσμα ήταν να προσαχθεί στην τροχαία για να του γίνει εξακρίβωση των στοιχείων της ταυτότητας του. Η όλη του συμπεριφορα κρίθηκε ύποπτη, απο τον Αξιωματικό Δικυκλιστη της Τροχαίας ( πρωην βετεράνο της Ομάδας Ζ ) και σε σωματική ερευνα που του έγινε βρέθηκε στην Κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Μετά από αυτό οι αστυνομικοί της τροχαίας έκαναν περισσότερες έρευνες και ανακάλυψαν οτι προ 3 μηνών του είχε αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης διότι είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα καθώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 28χρονος Αλβανικής καταγωγής ντελιβεράς συνελήφθη & οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ρόδου. Από το Τμήμα Ασφαλείας Ρόδου σχηματίσθηκε δικογραφία για τον Νόμο περι Ναρκωτικών, του βεβαιώθηκαν όλες οι τροχονομικές παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. & του υποβλήθηκε μύνηση για την άδεια οδήγησης που του είχε αφαιρεθεί.

dimokratiki.gr
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis