Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
netflix
20:26 | 20/10/2023

Οι πληροφορίες για νέες αυξήσεις στις τιμές στα συνδρομητικά πακέτα του Netflix επιβεβαιώνονται.

Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα γνωστοποίησε ότι αυξάνει το μηνιαίο κόστος για δύο προγράμματα συνδρομής.

Διαβάστε επίσης

 

Το Neflix ανακοίνωσε τις αυξήσεις τιμών σε επιστολή προς τους μετόχους, αναφέροντας ότι οι χρήστες στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Γαλλία μπορούν να δουν ήδη τις αυξήσεις τιμών, και προσθέτοντας ότι οι νέες αλλαγές στις συνδρομές θα τεθούν σε ισχύ την επόμενη εβδομάδα και για τους συνδρομητές στη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιαπωνία, το Μεξικό, την Αυστραλία και την Βραζιλία.

«Καθώς παρέχουμε περισσότερη αξία στα μέλη μας, τους ζητάμε περιστασιακά να πληρώσουν λίγο παραπάνω. Η αρχική μας τιμή είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική σε σχέση με άλλες streaming υπηρεσίες (6,99 δολάρια το μήνα στις ΗΠΑ) και είναι πολύ μικρότερη από τη μέση τιμή ενός κινηματογραφικού εισιτηρίου» αναφέρει το Netflix στην επιστολή του προς τους μετόχους.

Οι αλλαγές στις τιμές

Πλέον στις ΗΠΑ το Basic πακέτο του Netflix θα κοστίζει 11,99 δολάρια τον μήνα, από 9,99 δολάρια που ήταν μέχρι και την Τετάρτη. Επίσης το βασικό πλάνο δεν είναι πλέον διαθέσιμο για νέους συνδρομητές. Το Premium πακέτο πηγαίνει από τα 19,99 δολάρια στα 22,99 δολάρια.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο τα Basic και Premium κοστίζουν πλέον 7,99 και 17,99 λίρες αντίστοιχα, ενώ οι συνδρομητές στην Γαλλία είδαν το Basic πλάνο να αυξάνεται κατά 2 ευρώ και πλέον είναι στα 10.99 ευρώ, ενώ το Premium είναι στα 19,99 ευρώ.

Στα πακέτα ad-supported και Standard δεν υπάρχουν αλλαγές με τις τιμές να παραμένουν στα ίδια επίπεδα, 6,99 δολάρια/μήνα και 15,49 δολάρια/μήνα για τις ΗΠΑ αντίστοιχα.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, οι τιμές των συνδρομητικών πακέτων δεν έχουν αυξηθεί. Το Αρχικό πακέτο είναι στα 7,99 ευρώ , το Τυπικό στα 10,99 ευρώ και το Πλήρες στα 13,99 ευρώ.

Πηγή:  enikos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis