Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:26 | 19/05/2023

 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 46χρονου άντρα που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής στο αυτοκίνητό του, στην Αρχοντική Ρεθύμνου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, οι Αρχές, με βάση τα πρώτα στοιχεία, κάνουν λόγο για ανθρωποκτονία.

Διαβάστε επίσης

Τώρα, καλούνται να λύσουν έναν δύσκολο γρίφο καθώς η ευρύτερη οικογένεια του θύματος έχει απασχολήσει στο μακρινό παρελθόν και για υποθέσεις βεντέτας.

Σε αυτή τη φάση, οι αστυνομικές Αρχές κινούνται ακόμα σε θολά νερά καθώς δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν τις έρευνες για το κίνητρο και την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Πρόκειται για κάτι που αφορά στο μακρινό παρελθόν ή είναι πρόσφατο;
Αυτή την στιγμή έχουν αποκλείσει τον χώρο, γίνεται επισταμένη αυτοψία και εξερεύνηση της περιοχής για τυχόν ευρήματα.

Φυσικά, στο "μικροσκόπιο" τίθεται και το αυτοκίνητο του θύματος, όσο αφορά στις βολές που δέχτηκε.

Από 'κει και πέρα οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν έναν κύκλο ερευνών για άντληση πληροφοριών από το συγγενικό περιβάλλον, το φιλικό και τους συγχωριανούς...

Θα αναζητηθεί με ποιον είχε διαφορές, αν είχε δεχθεί απειλές...

Φέρεται να του έστησε ενέδρα

Από τα πρώτα στοιχεία της αυτοψίας και τον τρόπο που το θύμα έχει βληθεί, από μπροστά και διαγώνια, φέρεται να εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο δράστης να του είχε στήσει ενέδρα. Εικάζεται ότι ήταν κρυμμένος και ξεπρόβαλε για να τον πυροβολήσει. Εξάλλου, το περιστατικό έγινε σε αγροτικό δρόμο της περιοχής, σε σημείο κοντά στο ποιμνιοστάσιο του θύματος, σε μέρη, από όπου  περνούσε συχνά και ήταν εύκολο κανείς να εντοπίσει τις κινήσεις του, βάσει των συνηθειών του.

Να σημειωθεί πως το όνομα της οικογένειας του θύματος είναι «βαρύ», έχει συνδεθεί με βεντέτες στο παρελθόν. Μάλιστα, στενό συγγενικό του πρόσωπο είχε απασχολήσει τις προηγούμενες δεκαετίες τις Αρχές για τρανταχτές υποθέσεις δολοφονιών στην Κρήτη.

Πηγή:  cretalive.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis