Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:34 | 29/01/2023

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η συμπλοκή ξεκίνησε μεταξύ τεσσάρων ανδρών έξω από νυχτερινό μπαρ διασκέδασης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης

Ο εν ενεργεία αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας εκείνη την ώρα, αντιλήφθηκε το περιστατικό, βγαίνοντας από το μπαρ και έσπευσε να χωρίσει τους 4 άνδρες που διαπληκτίζονταν. Ένας εκ των τεσσάρων νεαρών κρατώντας μαχαίρι τραυμάτισε στο χέρι τον αστυνομικό και εκείνος με τη σειρά του τον πυροβόλησε για να τον αφοπλίσει.

Άμεσα ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον νεαρό μετεφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες καθώς το τραύμα στο χέρι του ήταν ελαφρύ.

Η αστυνομία που βρέθηκε άμεσα στο σημείο πέρασε χειροπέδες στους τέσσερις άνδρες που ενεπλάκησαν στον καυγά αλλά και στον αστυνομικό.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis