Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Easy Education
12:43 | 08/05/2023

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. σε συνεργασία με την Easy Education προσφέρει 3 νέους τίτλους προγραμμάτων. Έναρξη Κύκλου 16 Ιουνίου    

Με την εγγραφή σας

  • ΔΩΡΟ 3 WEBINARS.
  • -50% έκπτωση στο επόμενο μοριοδοτούμενο σεμινάριο της επιλογής σας
  • ΔΩΡΟ Σεμινάριο, διάρκειας 100 ωρών, αξίας 175€

 

Δείτε τα 3 NEA μοριοδοτούμενα σεμινάρια

Mini-MBA Βασικές Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Επιχειρήσεων και Οργανισμών

Δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τα standard μεταπτυχιακά λόγω έλλειψης χρόνου ή χρημάτων;

Το σεμινάριο του Παντείου Πανεπιστήμιου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.  Βασικές Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (Mini-MBA) σπάει τους φραγμούς , καθώς ο εκπαιδευτικός σχεδιασμός του προγράμματος ακολουθεί τη μεθοδολογία που υποστηρίζει την μικτή (blended) εξ αποστάσεως ηλεκτρονική μάθηση, ένα συνδυασμό ασύγχρονης και σύγχρονης εκπαίδευσης, με απώτερο στόχο την εξοικείωση των συμμετεχόντων με το εκπαιδευτικό υλικό.

Σου προσφέρει τις γνώσεις ενός standard MBA.

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως κύριο αντικείμενο τη σύγχρονη διάσταση της αποτελεσματικής διοίκησης των επιχειρήσεων και των οργανισμών.

Στόχος του είναι να εφοδιάσει, ή να συμπληρώσει, συγκεκριμένες γνώσεις και δεξιότητες των επιμορφούμενων με τα σύγχρονα εργαλεία και τις μεθόδους μέσα από τις οποίες οι επιχειρήσεις μπορούν να είναι ανταγωνιστικές στις αγορές που δραστηριοποιούνται.

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας εργαζόμενος δεν αρκεί να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις και το κατάλληλο τεχνικό υπόβαθρο, αλλά θα πρέπει να είναι σε θέση να επικοινωνεί με τρόπο στοχευμένο και αποτελεσματικό με συναδέλφους, προϊσταμένους και υφισταμένους, συνεργάτες, ανταγωνιστές και βέβαια τους καταναλωτές και πελάτες.

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα έρχεται να προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα επιτρέψουν στους εκπαιδευόμενους να προσαρμοστούν στις σύγχρονες ανάγκες και να βελτιστοποιήσουν την επικοινωνία τους, είτε πρόκειται σε προφορική (παρουσιάσεις, δημόσιες ομιλίες, τηλεφωνικές και ψηφιακές συνομιλίες κ.α.), είτε σε γραπτή μορφή (reports, δελτία τύπου, προσφορές, προτάσεις κ.α.).

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι ψηφιακές τεχνολογίες δεν αλλάζουν μόνο τον τρόπο που οι άνθρωποι επικοινωνούν αλλά και γενικότερα και τον τρόπο με τον οποίο ζουν εργάζονται αλλά και εκπαιδεύονται. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ψηφιακές λύσεις συμβάλλουν στην δημιουργία θέσεων εργασίας , προάγουν την εκπαίδευση και μπορούν να βελτιώσουν την ζωή των πολιτών .

Η σύγχρονη κοινωνία καλεί τον εκπαιδευτικό να είναι καινοτόμος , να ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις σε τεχνολογικό επίπεδο , να διαθέτει ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η εξοικείωση του επιμορφούμενου με γνώσεις και δεξιότητες ψηφιακής μάθησης και διδασκαλίας στην τυπική και μη τυπική εκπαίδευση. Το πρόγραμμα, σχεδιάστηκε για να εξοπλίσει τους εκπαιδευόμενους με γνώση και διάκριση ώστε να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν, με την κατάλληλη πληροφορία και γνώση, ψηφιακά εργαλεία και συστήματα διαχείρισης μάθησης.

Διασαφηνίζονται έννοιες και ορισμοί στο πλαίσιο της Διαδικτυακής Εκπαίδευσης και προάγεται η εκπαιδευτική εμπειρία και φιλοσοφία της ευέλικτης μάθησης και διδασκαλίας.

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ

 Επιπλέον παροχές:

• Αποπληρωμή σε έως και 9 μήνες των ετήσιων επιμόρφωσης

• Έως -50% Κοινωνική Πολιτική Κόστους Παρακολούθησης

• Πάγια πολιτική υποτροφιών για ανέργους

• Πλήρης πρόσβαση στην βιβλιοθήκη του Παντείου και άλλων ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων και διαδανεισμός βιβλίων

• -50% σε επόμενη επιμόρφωση στα συνεργατικά προγράμματα του Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

• Δώρο επιμόρφωση 100 ωρών αξίας 175 €

• Μπορείτε να ρυθμίσετε την επιμόρφωση σύμφωνα με τον προσωπικό σας χρόνο

• Κορυφαίοι επιστημονικά υπεύθυνοι και εισηγητές

• Διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό

• Καθημερινή υποστήριξη σε εκπαιδευτικά και διοικητικά θέματα

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμμή υποστήριξης των παραπάνω προγραμμάτων του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Πάντειου Πανεπιστημίου:

Τηλέφωνο: 210 300 97 03  (help desk 10.00 – 18.00)

E-mail: [email protected]

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis