Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
13:59 | 23/07/2023

Ηλικιωμένος έδωσε μάχη με επίδοξο ληστή που μπήκε σπίτι του στο Νέο Κόσμο.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι του Σαββάτου (22/7) , στην οδό Ευστρατίου Πίσσα, όπου ο 70χρονος ζει μαζί με τον σκύλο του.

Διαβάστε επίσης

Την ώρα που ο επίδοξος ληστής μπήκε στο διαμέρισμα ο ηλικιωμένος ήταν στην κουζίνα, ωστόσο, το σκυλί τον αντιλήφθηκε και ο 70χρονος πήγε προς το μέρος του προκειμένου να διασφαλίσει τα υπάρχοντά του.

Νέος Κόσμος: Ο δράστης άφησε αιμόφυτρο τον 70χρονο

Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα τόσο εντός όσο και εκτός της οικείας, με τον δράστη να χτυπάει με αλυσίδα στο κεφάλι τον ηλικιωμένο και να τον αφήνει αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.

Στο σημείο έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά περιπολικό της Άμεσης Δράσης, με τους αστυνομικούς να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 70χρονο μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να διακομιστεί για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εξετάσεις.

Ο δράστης διέφυγε με το Μετρό, με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ να πραγματοποιούν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και μετά από περίπου δύο ώρες το πλήρωμα του ίδιου περιπολικού της Άμεσης Δράσης να τον εντοπίζει στο σταθμό του Μετρό Συγγρού - Φιξ και να του περνάει χειροπέδες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 30χρονο χρήστη ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναγνωρίστηκε από τον ηλικιωμένο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Πηγή:   iefimerida.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis