Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
DS3
22:14 | 08/02/2024

H DS προχωρά σε ανανέωση της γκάμας του DS 3, έχοντας ως στόχο να ξεχωρίσει στην πολυτελή κατηγορία B-SUV. Διατηρώντας το ξεχωριστό της design η νέα γκάμα του DS 3 παρέχει στους επιβάτες, ένα επίπεδο πολυτέλειας που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ στο παρελθόν σε αυτή την κατηγορία.

Απευθύνεται σε αγοραστές που αναζητούν την αποκλειστικότητα και θέλουν να απολαμβάνουν ότι ακριβώς προσφέρουν τα μεγάλα SUV, αλλά σε compact διαστάσεις.

Διαβάστε επίσης

Ακόμα και στην πρώτη έκδοση Bastille, ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης για εύκολη, άνετη και ασφαλή καθημερινότητα. Ηχομονωτικό παρμπρίζ, οθόνη αφής 10,25" για το infotainment, ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7", αυτόματο κλιματισμό, εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό, αντιθαμβωτικό εσωτερικό καθρέπτη, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, Keyless Start, σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόνομο φρενάρισμα, αναγνώριση των οδικών σημάτων, σκούρα κρύσταλλα, προβολείς LED και ζάντες αλουμινίου 17".

Σημαντικό επίσης ότι διατίθεται σε 100% ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία σε αστικό κύκλο WLTP έως 575 χιλιόμετρα, καθώς και με μια ευρεία γκάμα θερμικών κινητήρων Βενζίνης ή Diesel χαμηλού κυβισμού και υψηλής απόδοσης. Όλοι οι θερμικοί κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων EAT8.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis