Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Δασική πυρκαγιά στο Βελανίδι Ηλείας - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
11:37 | 23/05/2025

Παρ όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 59χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Πέμπτης στη Ρήγα Φεραίου και Γούναρη στο κέντρο της Πάτρας, όταν ενώ περπατούσε έπεσαν πάνω του μπάζα από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

 

Διαβάστε επίσης

Μάλιστα από την Αστυνομία συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματρος από όπου αποκολλήθηκαν τα τσιμέντα και ανεμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της παρεμπόδισης αποτροπής κοινού κινδύνου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε το πρωί της Παρασκευής παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Πρόκειται για τον 59χρονο Μιλτιάδη Κωστόπουλο, ο οποίος με τη σύζυγό του Αθηνά, είχαν αποκτήσει δύο κόρες και έμενα στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων.

Πηγή:  tempo24.news

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis