Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:39 | 03/03/2023

Τραγικός ο επίλογος μιας άλλης τραγωδίας που εκτυλίχθηκε σήμερα στον Ταΰγετου. Στην περιοχή «Πέντε δρόμοι» του Ταϋγέτου εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής το αυτοκίνητο του ζευγαριού των Αμερικανών που αγνοείτο για περίπου τέσσερις εβδομάδες στην περιοχή της Μεθώνης. Πρόκειται για τον Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον, 83 ετών και την σύζυγό του Λουκρητία Ρόμπινσον, 80 ετών.

Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το πρωί της Παρασκευής δόθηκαν σήμερα για τον εντοπισμό οχήματος στην εν λόγω περιοχή, εκεί άμεσα έσπευσαν Πυροσβεστικές και Αστυνομικές αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί τι συμβαίνει. Αρχικά εντοπίστηκε ΙΧ αυτοκίνητο που αποδείχθηκε προ επρόκειτο για το όχημα του αγνοούμενου ζεύγους.

Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΣΥΡΣΗΣ

Εν τέλει το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό σε χαράδρα.

Άνδρες της ΕΜΑΚ με τη χρήση και drone σκάναραν την περιοχή εντοπίζοντας το άτυχο ζεύγος. Αυτή την ώρα εξελίσσεται η επιχείρηση ανάσυρσής των δυο θανόντων.

ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Οπως προκύπτει έρευνες στην περιοχή είχαν ξαναγίνει αλλά σε διαφορετικό σημείο. Η σημερινή αναζήτηση ήταν εκείνη που οδήγησε στην εύρεση του ζευγαριού από τις ΗΠΑ που αγνοείτο στην Μεθώνη από τον Ιανουάριο.

Δείτε τι δηλώνει εκπρόσωπος της Αστυνομίας και κάτοικος της περιοχής:

 

    

Το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 23 Ιανουαρίου και για την αναζήτησή του έκτοτε είχε κινητοποιηθεί ολόκληρος μηχανισμός.

Σήμερα ωστόσο ήρθε ο τραγικός επίλογος…

 

best-tv.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis