Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:43 | 14/10/2023

Ένα αγοράκι 8 ετών που δέχθηκε σκάγια από κυνηγετικό όπλο στην αυλή του σπιτιού, στην οδό Μαρίνου Αντύπα, στο Ζεφύρι και δυστυχώς κατέληξε στο νοσοκομείο οπου μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ οι δράστες ήταν δύο. Επέβαιναν σε διαφορετικά οχήματα, και σταμάτησαν έξω από το σπίτι της οικογένειας του θύματος, στη συμβολή των οδών Μαρίνου Αντύπα και Κλάρας, και πυροβόλησαν κατά της οικίας, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες με κυνηγετικό όπλο και εννιάρι πιστόλι.

Διαβάστε επίσης

Εκείνη την στιγμή στην αυλή έπαιζε το παιδί, το οποίο δέχτηκε τα πυρά, και έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους και εξαφανίστηκαν. Οι γονείς του ανήλικου, που άκουσαν τους πυροβολισμούς, βγήκαν από το σπίτι και βγήκαν τον 8χρονο αιμόφυρτο.

Με τζιπ της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Αγλαία Κυριακού, οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν στη ζωή  το αγόρι.

Οι δράστες είναι γνωστοί στις αρχές και αναζητούνται από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ανέλαβε την έρευνα. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει αν το θανατηφόρο τραύμα προήλθε από το κυνηγετικό όπλο ή το εννιάρι πιστόλι.
 
Στο σημείο βρίσκονται ήδη ΜΑΤ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης | ΕΡΤ

Πηγή:   ertnews.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis