Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 23/04/2024

Συνελήφθησαν, προχθες (21-04-2024) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, -2- ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εμπρησμό και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από προχθές (20-04-2024) το βράδυ έως χθες (21-04-2024) το πρωί, αφαίρεσαν από δύο αυτοκίνητα, συνολικά, εκκλησιαστικά είδη, διάφορα αντικείμενα (κλειδιά κ.α.), ένα κράνος και το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα και από τρίτο όχημα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, προκαλώντας φθορές στην οροφή του.

Διαβάστε επίσης

Το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο του.

Επιπλέον, όπως διακριβώθηκε περαιτέρω, χθες το πρωί, ο ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να αφαιρέσει δίκυκλο μοτοποδήλατο από οδό της πόλης, σπάζοντας τον μηχανισμό του καθίσματος, ενώ προκάλεσε πυρκαγιά, με εύφλεκτο υγρό, σε υδραυλικό σύστημα ανελκυστήρα υπόγειου χώρου υπό ανέγερση οικοδομής.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και ένα ηλεκτρικό πατίνι, η προέλευση του οποίου διερευνάται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis