Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
πιστόλι
07:59 | 12/09/2023

Νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο για το μαφιόζικο χτύπημα στη Λούτσα - Οι Αρχές αναφέρουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από μέλη της αλβανικής μαφίας των φυλακών – Οι δράστες είχαν εντολή για εξόντωση.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών του πρωτοφανούς μακελειού με τους έξι νεκρούς που σημειώθηκε στη Λούτσα το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Οι Αρχές από την αρχή έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε συμμορίες, ενώ οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα δείχνουν ότι πρόκειται για στημένο καρτέρι θανάτου με εντολή εξόντωσης μεταξύ μελών της Αλβανικής μαφίας των φυλακών.

Αυτό αποδεικνύεται και από τις πλαστές γερμανικές πινακίδες του αυτοκινήτου στο οποίο έπεσαν νεκροί οι δράστες, γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για ανθρώπους που ανήκαν στην Αλβανική μαφία.

Δείτε φωτογραφία του Newsbomb.gr με τις πλαστές και πραγματικές πινακίδες του οχήματος που «γαζώθηκε» από τους δράστες:

Από τους αξιωματικούς εξετάζεται ότι μέλη της αλβανικής μαφίας των φυλακών είχαν διαφορές για παράνομες υποθέσεις, όπως ναρκωτικά και εκβιασμούς και έτσι πήραν εντολή να εξοντώσουν τους πέντε επιβαίνοντες και τον οδηγό. Από τον τόπο του εγκλήματος μάλιστα φαίνεται ότι οι δράστες αφαίρεσαν και αντικείμενα από το αυτοκίνητο των θυμάτων.

Οι δράστες «γάζωσαν» με 25 σφαίρες τα θύματα και στο σημείο έχουν βρεθεί κάλυκες από πιστόλι των 9 χιλιοστών.

Πώς έγινε το μαφιόζικο χτύπημα

Το μαφιόζικο χτύπημα στη Λούτσα σημειώθηκε μέσα σε ένα στενό στη συμβολή των οδών Αρρίωνος και Ακροπόλεως.

Νεκροί εντοπίστηκαν μέσα και έξω από το ΙΧ έξι άνδρες, Αλβανικής υπηκοότητας. Οι πέντε βρίσκονταν εντός του αυτοκινήτου, τρεις στα πίσω καθίσματα και δύο στα μπροστινά ενώ ο έκτος νεκρός, ήταν και ο οδηγός, ο οποίος φαίνεται ότι προσπάθησε να αντιδράσει αλλά γαζώθηκε και έπεσε νεκρός δίπλα στο πορτ μπαγκάζ.

Ανήσυχοι οι κάτοικοι στη Λούτσα

Κάτοικος της περιοχής περιγράφει στην κάμερα του Newsbomb.gr όσα είδε να συμβαίνουν στη γειτονιά του όταν δράστες γάζωσαν το αυτοκίνητο.

«Ήμουν στο υπολογιστή ακούω συνεχόμενους πυροβολισμούς. Κατάλαβα ότι είναι πυροβόλο όπλο από τον ήχο που έκανε αρκετές φορές και αφού τελειώνουνε ακούω ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα. Λέω αυτό είναι σίγουρα όπλο γιατί Δευτέρα να έχει βαφτίσια γάμους αποκλείεται. Ανησύχησα είναι η γειτονιά μας εδώ. Είχαν σκεπάσει τα πτώματα ήρθε η Αστυνομία και από τι έμαθα ήταν νεκροί όλοι. Ανησύχησα γιατί έμαθα ότι έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί και τους άκουσα. Όταν έφτασα εδώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο τα θύματά», περιγράφει ο κάτοικος της περιοχής για τα όσα άκουσε και είδε λίγα λεπτά μετά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής»

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis