Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:14 | 23/03/2023

Οχτώ ώρες διήρκησε το θρίλερ στη Νέα Υόρκη με τον Ίαν Μίτσελ, τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από τον 31ο όροφο ουρανοξύστη μετά από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε σε βάρος του το FBI.

Στο θρίλερ έβαλε τέλος αστυνομικός ο οποίος κατέβηκε με σκοινί από τον 32ο όροφο και μπήκε στο διαμέρισμα στο οποίο βρισκόταν ο Μίτσελ.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε, μάλιστα, την επιχείρηση των αστυνομικών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την New York Post, μια ομάδα αξιωματικών και διαπραγματευτών από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και το FBI βρίσκονταν έξω από το διαμέρισμα του Μίτσελ και συζητούσαν μαζί του προκειμένου να τον πείσουν να μην προχωρήσει στην απειλή του.

Μετά την επιχείρηση των αστυνομικών ο Μίτσελ οδηγήθηκε σε ασθενοφόρο φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για ψυχιαστική αξιολόγηση.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι ο Μίτσελ απειλούσε να πέσει στο κενό όταν άνδρες του FΒΙ προσπάθησαν να του επιδώσουν ένταλμα σύλληψης για οικονομικό έγκλημα.

Ο Μίτσελ έχει παρελθόν σε απάτες καθώς το 2019 είχε κατηγορηθεί ότι παρουσιαζόταν ως μέλος μιας πλούσιας οικογένειες από την Τζαμάικα προκειμένου να πείσει ανυποψίαστους επενδυτές να του δώσουν χρήματα για ένα ψεύτικο, όπως αποδείχθηκε, hedge fund.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis