Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:29 | 10/06/2023

Θανατηφόρο τροχαίο στη γέφυρα Αχελώου με θύμα 26χρονο άνδρα προκαλεί μεγάλη θλίψη στην περιοχή του Αγρινίου. Η τραγωδία συνέβη περί τις 01:30 τα ξημερώματα την Παρασκευή 9/6 .

Το δυστύχημα συνέβη όταν μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με τον νεαρό οδηγό να τραυματίζεται θανάσιμα.

Διαβάστε επίσης

Οι ακριβείς συνθήκες ωστόσο ερευνώνται από την Τροχαία Αγρινίου καθώς σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν, προηγήθηκε σύγκρουση με προπορεύομενο όχημα.

Ο 26χρονος διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του.

Το άτυχο παλικάρι ήταν κάτοικος της Στράτου με την τραγική είδηση να έχει σοκάρει το χωριό.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας  

Για το δυστύχημα ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία που αναφέρει πως η μοτοσικλέτα  εξετράπη της πορείας της και ανετράπη στο οδόστρωμα. Η ανακοίνωση:

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, ένας 26χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας μοτοσικλέτα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Από τους αστυνομικούς διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

Η κηδεία του αδικοχαμένου νέου θα γίνει σήμερα, Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, στις 10.00 π.μ. στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Στράτου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis