Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
batman
17:00 | 01/06/2023

Μπορεί ο Andy Muschietti να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της ταινίας The Flash αλλά μια ερώτηση ενός δημοσιογράφου άφησε υπόνοιές για το μέλλον του στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC. 

Υπάρχουν φήμες τον τελευταίο καιρό που θέλουν τον Muschietti να αναλαμβάνει τη νέα ταινία του Batman στο DCU, το οποίο διοικεί ο James Gunn με τον Peter Safran, και αναμένεται να συστηθεί στο κοινό ένας νέο "Dark Knight" πλάι σε έναν "νέο Robin". 

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξής του για την ταινία Flash, ο δημοσιογράφος Josh K. Elliot ρώτησε τον Muschietti για το ποια βερσιόν του Batman θα απέδιδε στη μεγάλη οθόνη εάν σκηνοθετούσε το "The Brave and Bold". Ο Αργεντίνος σκηνοθέτης πιάστηκε απροετοίμαστος και μάλλον του ξέφυγε μια "τυπική" απάντηση σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο που αντί να διαψεύσει ήταν σαν να επιβεβαιώνει έμμεσα την εμπλοκή του. 

Η ύποπτη αλλά και ιντριγκαδόρικη απάντησή του ήταν ως εξής: "Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το θέμα...ακόμη." Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα παρακάτω

Η ταινία "The Brave and the Bold" θα αποτελεί μια εντελώς διαφορετική σε ύφος βερσιόν του Σκοτεινού Ιππότη από αυτές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, με τον Ben Affleck στο "Snyderverse" και τον Robert Pattinson στο "Elseworlds" ή Matt Reeves-verse. 

Ακόμη δεν γνωρίζουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται το casting του νέου Batman και του νέου Robin του νεοσύστατου DCU, ούτε και το πότε αναμένεται στις αίθουσες το The Brave and the Bold. 

Πηγή:  unboxholics.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis