Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
χρυσοχοιδης
11:56 | 17/04/2026

Στο Ηράκλειο αναμένεται να βρεθεί αύριο σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Υπουργός θα δώσει το «παρών» στα εγκαίνια της Λέσχης Σίτισης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, ενός έργου που έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία τους τελευταίους μήνες και εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες αστυνομικούς που υπηρετούν στο νησί.

Διαβάστε επίσης

Η συγκεκριμένη υποδομή αποτελεί μια σημαντική παρέμβαση για την ενίσχυση των συνθηκών εργασίας του ένστολου προσωπικού, καθώς προσφέρει οργανωμένη σίτιση και έναν σταθερό χώρο εξυπηρέτησης μέσα στον εργασιακό τους χώρο. Το έργο υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο συνεργασίας θεσμών για τη βελτίωση των υποδομών της αστυνομίας.

 

Πίσω από τη λειτουργία της λέσχης βρίσκεται μια πολυετής προσπάθεια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, η οποία είχε θέσει το ζήτημα εδώ και χρόνια, επιμένοντας στην ανάγκη δημιουργίας μιας δομής που θα στηρίζει πρακτικά την καθημερινότητα των αστυνομικών. Η προσπάθεια αυτή, τελικά απέδωσε καρπούς.

Πηγή:  ekriti.gr 

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis