Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
14:59 | 22/11/2022

«Για την πληρέστερη επιτέλεση της αποστολής σας, χρειάζεστε την αρωγή της Πολιτείας, τόσο ως προς τα υλικά μέσα με τα οποία μπορείτε ευχερέστερα να εκτελέσετε το καθήκον σας, όσο και προς τις απολαβές που πρέπει να λαμβάνετε για να ζείτε αξιοπρεπώς οι ίδιοι και οι οικογένειές σας».

Τα παραπάνω αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε μήνυμά του στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), με αφορμή την έναρξη του 32ου Ετησίου Τακτικού Συνεδρίου της, που πραγματοποιείται στο Βόλο.

Διαβάστε επίσης

Ο Θεσσαλός πολιτικός, που λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων δε μπόρεσε να παραστεί, συγχαίρει «όλους εσάς, τα στελέχη της ΕΛΑΣ, για την σημαντικότατη προσφορά σας στη διατήρηση της ασφάλειας στην κοινωνία μας. Η συνεισφορά σας είναι ακόμη πιο ουσιαστική στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Η παγκοσμιοποίηση της εγκληματικής δράσης, οι νέες μορφές του ηλεκτρονικού εγκλήματος, η έξαρση της βίας και της εν γένει παραβατικότητας, είναι προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά η ΕΛΑΣ.

Οι συνεχείς επιτυχίες σας στην εξιχνίαση εγκλημάτων και την αποκάλυψη των δραστών αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο κατάρτισης, επαγγελματισμού αλλά και αισθήματος ευθύνης που σας διακρίνει στην εκτέλεση του έργου σας. Γιατί οι λίγοι που συνιστούν λυπηρές εξαιρέσεις δεν μπορούν να αμαυρώνουν την εικόνα της ΕΛΑΣ.

Είναι αυτονόητο, όμως, ότι για την πληρέστερη επιτέλεση της αποστολής σας, χρειάζεστε την αρωγή της Πολιτείας, τόσο ως προς τα υλικά μέσα με τα οποία μπορείτε ευχερέστερα να εκτελέσετε το καθήκον σας, όσο και προς τις απολαβές που πρέπει να λαμβάνετε για να ζείτε αξιοπρεπώς οι ίδιοι και οι οικογένειές σας.

Θεωρώ ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει δείξει πραγματικό ενδιαφέρον και προς τις δύο αυτές κατευθύνσεις, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία. Οπωσδήποτε πρέπει να γίνουν ακόμη πολύ περισσότερα, τα οποία είμαι βέβαιος ότι μπορεί να πραγματοποιηθούν στο βαθμό που αυξάνονται και οι δημοσιονομικές δυνατότητες, ζήτημα που και πρόσφατα έθεσα στην ηγεσία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας».

Καταλήγοντας ο Μάξιμος Χαρακόπουλος διαβεβαιώνει: «παραμένω πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματά σας, καθώς πιστεύω ότι η αναγνώριση της προσφοράς σας, είναι ο ισχυρότερός σύμμαχός σας στη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται για την αναβάθμιση του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis