Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
police_intime
11:02 | 02/03/2024

Με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο συναντήθηκε ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Τέλης Σπάνιας και συζήτησαν θέματα που αφορούν τον νομό Καρδίτσας.

Ένα από αυτά είναι η διατήρηση του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου σχετικά με τις αποσπάσεις των αιρετών αστυνομικών. «Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι αιρετοί του νομού, θα ασκούν τα καθήκοντά τους, στον τόπο εκλογής τους, όπως ίσχυε την περίοδο που κατέθεσαν την υποψηφιότητα τους. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να το φροντίσετε άμεσα κ. Υφυπουργέ, διότι οι πρόεδροι των χωριών που βρίσκονται στην περιοχή που εκλέγομαι είναι αναγκαίο να είναι κοντά στις τοπικές τους κοινότητες, λόγω των τεράστιων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί μετά τις πλημμύρες.» Δήλωσε ο βουλευτής κ. Σπάνιας.

Διαβάστε επίσης

Επίσης αναφέρθηκε στο ζήτημα που αφορά την κατασκευή του νέου αστυνομικού μεγάρου στην πόλη της Καρδίτσας. Ενώ έθεσε θέμα το οποίο έχει να κάνει με την δυνατότητα να δημιουργηθεί κατάστημα κράτησης στο νομό μας, καθώς επίσης τόνισε και το πρόβλημα που προέκυψε λόγω των μηδενικών μεταθέσεων στο νομό μας.

ΣΠΑΝΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Τέλος ο Βουλευτής μας ζήτησε την εκπλήρωση ενός αιτήματος και την διόρθωση μιας αδικίας που διατελέστηκε στην Καρδίτσα και αφορά την επαναλειτουργία του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Καρδίτσας, χρησιμοποιώντας το υπάρχουν κτίριο το οποίο δημιουργήθηκε γι’ αυτό το σκοπό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με νέα οχήματα, μοτοσικλέτες, ασυρμάτους και εξοπλισμό ενισχύεται η Ελληνική Αστυνομία από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Κύριε Υφυπουργέ, τόνισε ο κ. Σπάνιας είναι επιτακτική ανάγκη να στηρίξετε το αστυνομικό σώμα και τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, δίνοντας προτεραιότητα στην επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει, μετά από τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα.

Ο Υφυπουργός, γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στο νομό μας διαβεβαίωσε τον κ. Σπάνια ότι η κυβέρνηση είναι δίπλα μας, φροντίζοντας για την προστασία των πολιτών. Δήλωσε πως θα δει προσεκτικά όλα τα ζητήματα που συζητήθηκαν αντιλαμβανόμενος πλήρως τα αιτήματα που έθιξε ο βουλευτής και ιδιαίτερα αυτό των αιρετών προέδρων, όπως και τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή.

Πηγή:  mouzakinews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis