Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:35 | 19/02/2023

Γράφει ο Χρήστος Μπαλάσκας

19/2/2023. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Ν. Ιωνίας έλαβε σήμα απο το κέντρο να μεταβεί σύντομα στον προαστιακό σταθμό του Ν. Ηρακλείου. Ο εκφωνητής ανέφερε ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας κινούνταν στις γραμμές του τρένου με κίνδυνο να παρασυρθεί από τον συρμό.

Διαβάστε επίσης

Η Δ 211-1/Β, μαζί με τον επικεφαλής αξιωματικό της, έφτασε στο σημείο τάχιστα. Οι συνάδελφοι κατέβηκαν στις γραμμές και κινήθηκαν κατά μήκος για τον εντοπισμό του άνδρα για τον οποίο δεν γνώριζαν τίποτα. Αν δηλαδή ήθελε να βάλει τέρμα στη ζωή του, ή κάτι άλλο. Πράγματι μετά απο λίγο εντόπισαν τον ηλικιωμένο.

Ταυτόχρονα έφτασε και ο συρμός του οποίου ο οδηγός σταμάτησε. Οι συνάδελφοι μαζί με τον υπαστυνόμο επικεφαλής και με την πολύτιμη βοήθεια ενός περαστικού ο οποίος δήλωσε άστεγος!!!! επιβίβασαν τον παππού στο τρένο και τον αποβίβασαν στην αποβάθρα.

Εικόνα
ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ

Στη συνέχεια ο εν λόγω περελήφθη απο περιπολικό προκειμένου να μεταφερθεί στο σπίτι του στους οικείους του. Να λοιπόν το ανθρώπινο σκέλος της άμεσης δράσης. Το έργο της είναι ποικίλο. Μια κυρία περνώντας απαθανάτησε τη στιγμή που ο ηλικιωμένος μπαίνει στο περιπολικό. Όταν οι πολίτες βοηθούν, το έργο μας γίνεται ευκολότερο. Μπράβο στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και στον επικεφαλής αξιωματικό!!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis