Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ηλιοπουλος
23:11 | 05/10/2022

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κ. Νάσος Ηλιόπουλος, μέσω ανάρτησης του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει τα εξής:

"Χθες το βράδυ αστυνομικές δυνάμεις ξυλοκόπησαν βάναυσα έναν πολίτη μπροστά στα παιδιά του. Στην συνέχεια προχώρησαν στην προσαγωγή του. Το περιστατικό συνέβη στο γήπεδο μπάσκετ στο λόφο του Στρέφη.

Διαβάστε επίσης

Η αστυνομική βαρβαρότητα στην περιοχή έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Οι αστείες δικαιολογίες της ΕΛ.ΑΣ. ότι προηγήθηκε «λεκτική αντιπαράθεση με ομάδα 15 ατόμων», θυμίζουν τα αντίστοιχα ψέματα που ακούσαμε και στην περίπτωση της Νέας Σμύρνης.

Ψέματα που καταρρέουν από τα βίντεο που αποτυπώνουν τι πραγματικά συνέβη.

Το «έγκλημά» του είναι ότι βρέθηκε στον αθλητικό χώρο μαζί με τα παιδιά του, σε μια περιοχή όπου κυβέρνηση και δημοτική αρχή αντιμετωπίζουν ως κατεχόμενη ζώνη.

Δέχτηκε άγρια επίθεση την στιγμή που ζήτησε από άντρες των ΥΜΕΤ να σταματήσουν να χτυπάνε μια κοπέλα, που απλά ήθελε να εισέλθει στον ελεύθερο χώρο του γηπέδου.

Κυβέρνηση, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και δημοτική αρχή έχουν δημιουργήσει μια ανεξέλεγκτη κατάσταση βίας και αυταρχισμού.

Η χρόνια εγκατάλειψη της περιοχής, σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη δράση του real estate και την αστυνομική βαρβαρότητα δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα για τους κατοίκους. Όσα συμβαίνουν στην περιοχή αποτελούν ντροπή για κάθε δημοκρατικό κράτος δικαίου."

 
Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis