Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΚΡΙΣΕΙΣ
11:44 | 21/02/2024

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη σύλληψη δύο Τούρκων σε πολυτελή οικία στα Χανιά. Και αυτό διότι οι δύο άντρες ήταν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iEidiseis, υπό παρακολούθηση από πράκτορες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Πάντως, οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν αποκλειστικά στο νόμο περί όπλων, καθώς πέρα από το παράνομο όπλο που βρέθηκε στην κατοχή τους δεν στοιχειοθετήθηκε κάποιο άλλο αδίκημα.

Διαβάστε επίσης

Οι δύο Τούρκοι ήρθαν στη χώρα μας πριν από περίπου πέντε μήνες. Η παρουσία τους σε ελληνικό έδαφος έγινε αντιληπτή από τις ειδικές υπηρεσίες και μάλιστα προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον της ΕΥΠ.

Τελικά αποφασίστηκε από τις Αρχές προ ημερών να γίνει έφοδος στο σπίτι το οποίο μίσθωναν οι δύο Τούρκοι. Επισήμως τουλάχιστον βρέθηκε ένα πιστόλι και σφαίρες και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί όπλων.

Ανεπίσημα πάντως αναφέρεται ότι οι ειδικές υπηρεσίες ξεσκονίζουν το παρελθόν των συλληφθέντων, ενώ αναζητούν το λόγο για τον οποίο εγκαταστάθηκαν στα Χανιά.

Από τους αστυνομικούς δεν πέρασε απαρατήρητο ότι οι δύο Τούρκοι φαινόταν να έχουν αρκετά χρήματα για να διαβιούν με άνεση σε ελληνικό έδαφος. Μεταξύ άλλων εξετάζονται έγγραφα που βρέθηκαν στο μισθωμένο σπίτι όπως και ένα αυτοκίνητο.

Αλέξανδρος Καλαφάτης

Πηγή:  ieidiseis.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis