Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
EYRVDIASTASH
18:45 | 05/04/2024

– Πρόγραμμα για γρήγορη απόκτηση πιστοποίησης Ιταλικών, προϊόν 26ετους εμπειρίας και εξέλιξης. Τα εντατικά μαθήματα Ιταλικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση είναι απόλυτα στοχευμένα στη γρήγορη εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας και στην απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης Ιταλικών Β2 ή Γ2 σε λιγότερο από ένα χρόνο. Η πιστοποίηση Ιταλικών που θα αποκτήσετε έχει δια βίου ισχύ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Δημόσιο / μοριοδότηση / προκηρύξεις / πίνακες εκπαιδευτικών / Δήμους / Περιφέρειες κλπ, για σπουδές / Erasmus κλπ.

- Αναγνωρισμένα πτυχία Ιταλικών B2 και C2 σε χρόνο ρεκόρ και στις χαμηλότερες τιμές.

Διαβάστε επίσης

- Πιστοποιημένα φροντιστήρια Ιταλικών που εμπιστεύονται χιλιάδες ενήλικες. 

Η Ευρωδιάσταση είναι τα φροντιστήρια Ιταλικών που άλλαξαν τα δεδομένα στον χώρο της πιστοποίησης Ιταλικών για ενήλικες, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να αποκτήσει  μοριοδοτούμενη, αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ / Δημόσιο πιστοποίηση Ιταλικών άμεσα, χωρίς να δεσμεύεται σε μακροχρόνια προγράμματα εκμάθησης τη Ιταλικής γλώσσας. Τα ταχύρρυθμα μαθήματα Ιταλικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση έχουν ως αποκλειστικό στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των ενήλικων σπουδαστών της και όχι την αναγκαστική προσαρμογή τους σε κάποια στερεότυπα αναφορικά με το χρονικό διάστημα προετοιμασίας για πιστοποιήσεις Ιταλικών. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση διατηρούν στενή συνεργασία με τον Εξεταστικό Φορέα PLIDA.

ευρωδιασταση

– Ιταλικά για αρχάριους ενήλικες: πτυχίο Ιταλικών B2 (PLIDA B2 και ΚΠΓ B2) σε 6-12 μήνες από το μηδέν. Αυτονόητα, αν ο σπουδαστής έχει ήδη γνώσεις επιπέδου Α2 ή Β1, το χρονικό διάστημα προετοιμασίας μειώνεται αντίστοιχα.

 - Πληροφορίες για τις εξετάσεις PLIDA B2 εδώ και για Κρατικό Πτυχίο Ιταλικών Β2 εδώ.

– Χιλιάδες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επιτυχόντες. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις Ιταλικών. Testimonials ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ  σπουδαστών μπορείτε να δείτε εδώ.

- Ιταλικά για ενήλικες με πραγματικές και ουσιαστικές εγγυήσεις ποιότητας και επίτευξης στόχων, οι οποίες παρέχονται εγγράφως.

– Μαθήματα Ιταλικών online real time και/ή δια ζώσης. Εναλλακτικά, blended learning ή ασύγχρονη εκπαίδευση. Νέα τμήματα όλο το χρόνο, σε πρωινά, απογευματινά και βραδινά ωράρια.

- Παρέχονται δωρεάν πλήρη συγγράμματα, όχι απλές σημειώσεις.

– Υποτροφία για 2η ξένη γλώσσα.

Επικοινωνία: 210 33.01.300, 210 96.200.43, 210 38.44.888, 210 41.000.34.

Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε  συμπληρώνοντας μια από τις παρακάτω Φόρμες Επικοινωνίας.

Ενδιαφέρομαι για:

– Διαδικτυακά μαθήματα Ιταλικών ή blended learning

– Δια ζώσης μαθήματα Ιταλικών σε Αθήνα / προάστια

– Δια ζώσης μαθήματα Ιταλικών σε Πειραιά / προάστια

– Δια ζώσης μαθήματα Ιταλικών στα Νότια Προάστια

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis