Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:24 | 04/07/2024

Με μια άνευ προηγούμενου αντικαταστατική και αντιθεσμική ανακοίνωση, αφού ουδέποτε συνεδρίασε η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ όπως προβλέπεται, η ΠΟΑΣΥ δημιούργησε 7 νέες ομάδες εργασίας με 37 συναδέλφους μας, πολλοί εκ των οποίων δεν είναι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, ενώ κάποιοι εξ αυτών ούτε καν μέλη των Ενώσεών τους.

Μάλιστα, στην προ λίγων ημερών συνεδρίαση του Δ.Σ., δεν έκαναν ουδεμία αναφορά για τις εν λόγω ομάδες εργασίες .

Αυτό που μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι ότι :

-Την ώρα και την στιγμή που δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς διεκδικούμε .

-Την ώρα και την στιγμή που όλα τα αστυνομικά ζητήματα βρίσκονται στον πάγο και το αστυνομικό προσωπικό σε απόγνωση.

Η διοίκηση της ΠΟΑΣΥ φτιάχνει ομάδες εργασίας, μοιράζοντας καρέκλες για να σώσει τις δικές της …

Κάποια βασικά ερωτήματα είναι :

Ποια ακριβώς η σκοπιμότητα ίδρυσης αυτών των επιτροπών, όταν το έργο των ήδη υπαρχουσών επιτροπών ... αγνοείται…

Από ποιον και με ποια κριτήρια έγιναν οι επιλογές των συμμετεχόντων, όταν αποκλείστηκαν (εσκεμμένα) εκλεγμένοι συνάδελφοι, που έχουν εξειδίκευση και πιστοποιήσεις στην θεματολογία συγκεκριμένων ομάδων εργασίας;

Που ακριβώς αποσκοπεί η ομάδα εργασίας για το επικίνδυνο, όταν επι 5 συναπτά έτη διατυμπάνιζαν ότι το κέρδισαν και ουδέποτε το κατάφεραν ; Η ομάδα εργασίας έλειπε για να το καταφέρουν ; Το μόνο που έμεινε από την πενταετή κοροϊδία , είναι οι εναγκαλισμοί με συγκεκριμένους Υπουργούς, με τους οποίους κάθονταν δίπλα δίπλα στα συνέδρια και η ίδρυση του «ανενεργού φορέα» (άλλο μοίρασμα εδώ…)

Και το κυριότερο : Πόσο θα κοστίσουν στα μέλη όλες αυτές οι επιτροπές ;

Οι λόγοι που οδηγούν την νυν διοίκηση της ΠΟΑΣΥ σε τέτοιες απεγνωσμένες ενέργειες μπορεί να μην είναι γνωστοί, αλλά είναι ολοφάνεροι.

Η διοίκηση της ΠΟΑΣΥ, βλέποντας τα αποτελέσματα στις εκλογικές διαδικασίες των Ενώσεων που διεξήχθησαν προσφάτως, όπου οι ήττες, διαδέχονται η μια την άλλη, με αποκορύφωμα το βατερλό στις εκλογές της Αθήνας, τις οποίες μανιωδώς προσπάθησαν να ακυρώσουν με απανωτά δικαστήρια , επιχειρεί με τα γνωστά τερτίπια, να σώσει ότι σώζεται. Ως εδώ όμως, Θα πάρετε ολοι τις απαντήσεις που σας πρέπουν σε όλα τα επίπεδα.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τα 40.000 μέλη ανά την Ελλάδα, ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, με αήθη και παράνομο τρόπο, επιχείρησε να ακυρώσει τις εκλογές της Ένωσης Αθηνών στην οποία ανήκει και στις οποίες "απέφυγε" να συμμετάσχει ως υποψήφιος .

Ταυτόχρονα, τίθεται και μέγα ζήτημα για έναν Πρόεδρο, ο οποίος έτρεξε να κάνει εκλογές για να επανεκλεγεί στην ΠΟΑΣΥ και μετά από λίγους μήνες δεν είναι ούτε εκλεγμένος αντιπρόσωπος!!!

Τεράστιο συνδικαλιστικό ζήτημα, τίθεται και για τον Γενικό Γραμματέα της ΠΟΑΣΥ ο οποίος από την μια στήνει αντίσκηνα έξω από την Βουλή, υπογράφοντας ανακοινώσεις για δυναμικές (!!!) αντιδράσεις και διεκδικήσεις, την ώρα και την στιγμή που βγαίνει χαμογελαστός selfie, με μέλη της Κυβέρνησης στους διαδρόμους και στο ... φτερό!!!

Για τι ακριβώς χαίρεται, μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Παραγόντα να πουλάει στην επαρχία...

Το κερασάκι σε αυτόν τον συνδικαλιστικό κατήφορο βέβαια ήρθε δια στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος δήλωσε ότι δεν ακούει «συνδικαλιστικές κραυγές» αναφερόμενος σε αστυνομικά ζητήματα .

Δυστυχώς, αυτές οι άναρχες κραυγές την τελευταία δεκαετία, έφεραν το απόλυτο συνδικαλιστικό μηδέν ως μοιραίο αποτέλεσμα…

-Επειδή η ΠΟΑΣΥ δεν είναι μαγαζάκι κανενός για να φτιάχνει αυθαίρετες επιτροπές .

-Επειδή, την δεδομένη στιγμή αυτό που απαιτείται είναι ξεκάθαρο διεκδικητικό πλαίσιο, σοβαρές προτάσεις και σε καμία περίπτωση άναρχες συνδικαλιστικές κραυγές.

Οφείλουμε όλοι να συμμετάσχουμε και να συμβάλουμε, ώστε η νυν διοίκηση της ΠΟΑΣΥ που αποτελεί μαύρη κηλίδα για το συνδικαλιστικό κίνημα, να αποτελέσει το συντομότερο παρελθόν.

Για όλα όσα προαναφέρουμε, ενημερώνουμε, ότι αιτηθήκαμε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο.

ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών - ΕΑΣΥΑ
Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΑΣΥ

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεοδωρος
Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΑΣΥ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης
Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλωρινας
Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΑΣΥ

ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτρης
Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΑΣΥ

ΧΥΤΑΣ Κωνσταντίνος
Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών - ΕΑΣΥΑ
Μέλος Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρηστος Πρόεδρος Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης - Μέλος Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ

ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Προεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δράμας -
Μέλος Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
Μέλος Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ

ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟΣ Μιχάλης
Αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών - ΕΑΣΥΑ
Μέλος Δ.Σ.
ΠΟΑΣΥ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕς

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis