Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
μισθολογιο
10:59 | 10/02/2023

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας παρευρέθη στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων για την κοπή της αγιοβασιλόπιτας της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Υπουργός αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν τις μισθολογικές αποδοχές των Αστυνομικών.

Διαβάστε επίσης

Συγκεκριμένα όπως είπε  προσπάθησε να κάνει το καλύτερο δυνατό, στο πλαίσιο του εφικτού, τόσο με τα 600 ευρώ όσο και με άλλα (κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης, 1% υπέρ ΤΠΔΥ κλπ) και διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση εργάζεται μεθοδικά έτσι ώστε από το 2024 και μετά να έχουμε ένα πολύ καλύτερο μισθολόγιο, με μισθούς αυξημένους και με μόνιμο τρόπο.

Μάλιστα ο κύριος Σταϊκούρας δήλωσε χαρακτηριστικά πως το γεγονός ότι το κομμάτι της πίτας που κόβει ως Υπουργός Οικονομικών το αφιερώνει στην Ελληνική Αστυνομία, λέει πολλά.

Θετικά λοιπόν τα πλάνα για τις μισθολογικές αποδοχές των Αστυνομικών και ασφαλώς οι ανωτέρω δηλώσεις αποκτούν άλλη βαρύτητα όταν προέρχονται από τον Υπουργό Οικονομικών της Χώρας.

Υπηρεσιακοί και συνδικαλιστικοί παράγοντες, με γνώση των καταστάσεων,  επισημαίνουν στο Policenet.gr ότι μετά από τα όσα ανακοινώθηκαν από τον κ. Μητσοτάκη για το μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων, οι επόμενοι μήνες θα πρέπει να αποτελέσουν μία περίοδο σοβαρής προετοιμασίας για τα Σωματεία, ώστε να βρεθούν οι καλύτερες προτάσεις για τις επικείμενες αλλαγές στις αποδοχές των ενστόλων.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis