Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Milky Way
18:05 | 07/06/2023

Το «Milky Way» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

 

Διαβάστε επίσης

Η υπόθεση της σειράς Milky Way

Σε μία απόμακρη   πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο» μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει.

Οι ονειροπολήσεις της σταματούν απότομα όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης και δεν έχει φανταστεί ποτέ να φύγει.

Η οικογένεια και οι φίλοι αγκαλιάζουν το απρόσμενο νέο της εγκυμοσύνης της, πολύ γρήγορα όμως, η ίδια συνειδητοποιεί ότι οι περιορισμοί αυξάνονται επικίνδυνα.

Πρόσωπο-κλειδί και καταφύγιό της ο Τζο, ο νέος συμμαθητής της - ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους, ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες στον δρόμο προς την ενηλικίωση.

Αντιμέτωπη με το μεγάλο της δίλημμα, η Μαρία θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά είναι και σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να γίνει.

Μία αφοπλιστικά ειλικρινής σειρά, με δυνατές δόσεις συγκίνησης και   χιούμορ.

 Δείτε το trailer της πολυαναμενόμενης σειράς με την υπογραφή του διεθνώς αναγνωρισμένου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Βασίλη Κεκάτου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis