Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:14 | 12/04/2023

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας αποτελούμενη από τον πρόεδρο ΚΑΤΣΩΛΗ Γρηγόριο και τον Αντιπρόεδρο ΤΡΙΤΑΡΗ Δημήτριο επισκέφθηκε σήμερα Μ.Τετάρτη τα γραφεία του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "ΦΛΟΓΑ" στην Πάτρα, όπου παρέδωσε ένα σεβαστό ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε από την πώληση του παραμυθιού με τίτλο "Το μαγικό ταξίδι της Σοφίας" της ψυχολόγου - Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑ Ιωάννας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας με τις δράσεις της έχει αποδείξει ότι στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, καθότι όλοι εμείς που υπηρετούμε στην Ελληνική Αστυνομία αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας την οποία υπηρετούμε με συνέπεια και σεβασμό.

Διαβάστε επίσης

Ενόψει των Άγιων ημερών του Πάσχα βρεθήκαμε στον σύλλογο "ΦΛΟΓΑ" που από το 1982 φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας, για να καταστήσουμε σαφές ότι ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες αυτές, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, ενώ παράλληλα μεταφέραμε στους ανθρώπους του συλλόγου τις ευχαριστίες του αστυνομικού προσωπικού του νομού μας για τον αγώνα που δίνουν για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Εικόνα
1

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους και τους απλούς πολίτες του νομού Ηλείας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ψυχολόγο ΤΣΑΚΩΝΑ Ιωάννα, η οποία αποδεικνύει το υψηλό αίσθημα προσφοράς που διαθέτει, απέναντι σε όλους όσους έχουν ανάγκη από ανθρώπινη φροντίδα και στήριξη.

Ευχόμαστε το Άγιο Φως της Αναστάσεως του Κυρίου να δώσει ελπίδα και να φωτίσει τις ψυχές όλων αυτών των παιδιών που σε μια τόσο τρυφερή ηλικία είναι υποχρεωμένα να αγωνιστούν για να κερδίσουν την ζωή και την υγεία τους.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Εικόνα
ΗΛΕΙΑ

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis